F64, cel mai cunoscut retailer de echipamente și accesorii foto-video din România, anunță că va avea 1.500 de produse în oferta din campania Black Friday, reducerile maxime fiind de 80%. Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt aparatele foto-video DSLR și mirrorless, diverse camere video, obiectivele DSLR și mirrorless, dronele și camerele de acțiune și diversele tipuri de echipamente.

F64 Black FridayFoto: F64

F64 va da startul comenzilor joi noaptea, iar comenzile care vor fi finalizate până la finele zilei de vineri vor fi onorate sâmbătă.

Conform studiilor și cifrelor de specialitate, interesul crescut pentru Black Friday se află în special în zona produselor electronice, a televizoarelor în principal, apoi a produselor electrocasnice, însă zona de fashion și cea de casă și gradină pare să vină puternic din urmă, spun cei de la F64.

În cazul echipamentelor foto-video, în cadrul Black Friday accentul continuă să fie pus pe aparatele DSLR și mirrorless, dar și pe obiectivele aferente. Nu sunt de neglijat însă nici accesoriile, acolo unde se află cele mai mari reduceri.

„Sperăm ca pe viitor să putem veni în întâmpinarea lor cu oferte foarte bune chiar și la echipamentele proaspăt lansate, pentru unele însă nu există stoc la ora actuală, urmând să ajungă la noi la finalul anului sau la începutul lunii ianuarie 2019. Anul acesta s-a observat un interes destul de mare și pentru monitoarele profesionale, dar și pentru echipamentele din gama DSLR PRO” spune Marian Alecsiu, CEO și cofondator F64.