Grupul Man and Machine Software din Germania a preluat firma A&C International, distribuitorul autorizat al producatorului de software de proiectare Autodesk in Romania si a infiintat o filiala in Capitala, a anuntat compania.

Firma nou infiintata, Man and Machine Romania SRL, se va ocupa exclusiv de distributia produselor software Autodesk. Schimbarea face parte din planul de dezvoltare a afacerii Autodesk in Romania, avand ca obiective principale valorificarea oportunitatilor de afaceri din Romania, dezvoltarea si sustinerea retelei de parteneri si consolidarea pozitiei companiei in toate industriile carora li se adreseaza.

Man and Machine Software SE (M+M) este unul dintre cei mai importanti distribuitori de software de proiectare si productie asistata de calculator din Europa, avand filiale in Germania, Austria, Elvetia, Franta, Italia, Anglia, Belgia, Romania, Suedia, Polonia, Statele Unite ale Americii si Japonia. Infiintata in anul 1984, compania are sediul central in Wessling, Germania. In anul 2006, cu un numar de 300 de angajati, cifra de afaceri a Man and Machine a depasit 170 milioane euro.

Autodesk, Inc, este lider mondial in dezvoltarea de aplicatii software de proiectare 2D si 3D destinate pietelor de proiectare mecanica, arhitectura, constructii, infrastructura, media si entertainment. Din momentul apariţiei pe piata a aplicatiei AutoCAD, in 1982, Autodesk a dezvoltat cel mai mare portofoliu de solutii complete pentru modelare digitala 3D,