Producătorul de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a deschis un nou birou la Târgu Mureș, al cincilea din România al companiei, pe lângă cele din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. Specialiștii Bitdefender de la Târgu Mureș se vor concentra pe dezvoltarea de software de securitate pentru dispozitive conectate, integrat în dispozitivul Bitdefender BOX, fabricat în țară, la Satu Mare.

Bitdefender BOXFoto: BitDefender

Noile spații de birouri ale companiei se găsesc în clădirea Multinvest Business Center 2.

Echipa mureșeană va fi condusă de către Alexandru Trifan, Software Engineering Manager pentru Bitdefender BOX și pentru platforma software de securitate IoT, cu o experiență de 15 ani în cadrul companiei.

În cursul anului 2019, Bitdefender are în plan și extinderea spațiilor de birouri din Iași și Cluj-Napoca, unde lucrează peste 250 de oameni.

În prezent, Bitdefender are 19 birouri în 13 țări, după deschiderea de anul trecut a unor sedii proprii în Melbourne, Australia, și Haga, Olanda.

Deschiderea noilor birouri din Ardeal vine în contextul în care, în ultimii cinci ani, compania a triplat echipele globale până la circa 1.650 de angajați, dintre care 1.350 lucrează în România în birourile din marile centre universitare.

Soluțiile de securitate și produsele Bitdefender sunt dezvoltate integral în România.