Apple organizează marți un eveniment de presă în SUA, eveniment care a devenit deja tradiție fiindcă se ține în septembrie și cele mai multe noutăți sunt despre iPhone. În acest an noile iPhone-uri nu vor aduce extrem de multe noutăți, pentru 2020 fiind pregătite lucruri mult mai radicale. Vor fi îmbunătățiri la cameră și la încărcare și apare și o nouă generație de Apple Watch.

iPhone XSFoto: eMAG

Sursele spun că vor fi prezentate trei versiuni de iPhone: 11 Pro, iPhone 11 Pro Max și iPhone 11 — care vor înlocui iPhome XS, XS Max și XR. Unii spun că va fi prezentat și un iPhone mai ieftin, de 450 de dolari, dar alte surse susțin că în 2020 va veni acest model.

La aceste iPhone-uri noutățile vor ține de prezența unui sistem de trei camere pe partea din spate, printre care și una ultra-wide-angle.

La noile iPhone va fi și opțiunea de reverse charging, terminalele putând astfel încărca alte terminale, cum ar fi căștile wireless.

Și ceasul Apple Watch va avea o nouă generație și va putea monitoriza diverși parametri ai somnului.

Noile iPhone-uri au venit cu noutăți mai multe anul trecut și, conform tradiției, acest lucru se întâmplă la doi ani, astfel că lansarea din toamna lui 2020 va veni cu un set de noutăți mai consistente.

Tot anul viitor se pare că va veni și tehnologia 5G pe iPhone și va fi lansată și o versiune mai ieftină, în stilul iPhone SE din 2016.

Surse: Bloomberg, CNN