EvoMAG, unul dintre cele mai mari magazine online din țară, ține anul acesta Black Friday între 1 și 17 noiembrie și promite reduceri la 70.000 de produse (6.000 de repere). Pentru prima oară compania introduce în campaniile de reduceri și trotinetele electrice, fiind vorba de 1.000 de bucăți din 50 de modele.

Black Friday 2019 la EvoMAGFoto: EvoMAG

Cele mai mari reduceri vor fi de 86%, la telefoane mobile maximul va fi de 53%, la tabelete va fi de 34%, iar la televizoare, 40%.

Față de campania de reduceri de anul trecut, campania de Black Friday 2019 este cu peste 15% mai mare, prin prisma numărului de produse aflate la reducere, spune compania.

„Ne așteptăm ca ediția din acest an a Black Friday să fie cea mai importantă din istoria acestui eveniment în România, nu numai pentru evoMAG, cât pentru întreaga piață. Am observat că încă din luna septembrie consumatorii au manifestat un interes crescut pentru Black Friday, mult mai devreme față de anii trecuți. Iar ofertele magazinelor online s-au adaptat la interesul crescut al clienților și au diversificat portofoliul de produse la reducere de Black Friday”, spune Mihai Pătrașcu, CEO evoMAG.

Ca și anul trecut, în fiecare nouă rundă de Black Friday vor fi incluse și produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri în rundele anterioare.