​Al doilea curs Wantsome București, cursul de Introducere în Programare, va începe din luna ianuarie la Impact Hub - Universitate. Acest curs durează 1 lună de zile, cu o frecvență de 6 ore pe săptămână – vineri între 18:30 - 20:30 & sâmbătă între 9:00 - 13:00. Prima grupă va fi alcătuită din 12-18 cursanți, iar înscrierile pentru formarea acesteia au început deja. Cei doi mentori din București sunt Robert Diaconeasa (JS Team Lead la Sparkware Technologies) și Andrei Soporean (Senior FrontEnd Developer la Zone Digital).

Wantsome - The friendly IT AcademyFoto: Wantsome

Deși este un curs introductiv de numai o lună, va fi un curs cuprinzător, cu practică pe bune, care va include și mult exercițiu pentru acasă. Va conține studii de caz referitoare la cele mai populare limbaje de programare, iar cursanții vor fi familiarizați cu terminologia și își vor exersa gândirea analitică. La finalul lunii, aceștia vor avea deja însușite noțiuni despre structurile de date folosite în programare, despre instrucțiunile limbajului și algoritmii elementari (programă: https://wantsome.ro/intro-in-programare).

Totuși, este important de știut că acest modul introductiv nu garantează angajarea în IT imediat după absolvire, dar este un pas sigur pe care și-l poate asuma chiar și cineva fără cunoștințe în domeniu. Cursul de Intro poate fi continuat mai apoi cu un curs de 4 luni pe un limbaj specific de programare care într-adevăr oferă șansa unui loc de muncă.

Cui se adresează cursul?

Îți sună interesant domeniul, dar habar nu ai ce înseamnă de fapt programarea și ce face un programator? Atunci da, cursul este pentru tine. Vrei să începi o carieră în programare, însă nu știi exact ce curs specializat să urmezi? Atunci da, vino să te descoperim împreună! Te bate gândul să urmezi un curs de 4 luni la Wantsome, dar vrei mai întâi să cunoști oamenii, atmosfera și modul de lucru? Atunci da, te așteptăm să ne cunoaștem mai bine!

Pentru a-și rezerva locul, viitorii cursanți trebuie să completeze un formular de înscriere care se găsește pe site-ul www.wantsome.ro alături de alte informații importante referitoare la curs.

Despre Wantsome București

Wantsome este un proiect născut la Iași din dorința de a-i ajuta pe oameni să facă o reconversie profesională către IT, consolidând totodată comunitatea de learning și specialiști în domeniu. Cu o activitate de peste 2 ani, peste 500 de absolvenți și o rată de angajare de peste 70%, Wantsome s-a extins în capitală, din această toamnă. Din luna octombrie a început cu un curs de Testare Manuală și deja avem primul cursant angajat după numai o lună de curs. Pe aceleași principii care îi ghidează activitatea și la Iași, Wantsome București vine în ajutorul cursanților cu practică pe bune, informații de la 0 și programe adaptate la cerințele actuale ale pieței, iar rezultele obținute vorbesc de la sine. Nu spunem că nu se poate învață și altfel, dar din experiența noastră nimic nu te șlefuiește așa cum te poate șlefui un mentor profesionist, care lucrează după o programă structurată și cuprinzătoare, cu multă practică pe bune. Astfel, ritmul de învățare este accelerat.

Următoarele cursuri care vor fi introduse la București sunt Testare Automată, Programare Front-End, Java, Phyton și .NET.