În contextul în care COVID-19 a determinat autoritățile să ia măsuri care au destabilizat industria evenimentelor și nu numai, Universum prezintă Virtual Events, platformă dezvoltată de divizia MyConnector, care presupune transferul experienței unui eveniment din offline în online, fără să fie nevoie de prezența fizică într-o locație.

Universum Virtual EventsFoto: Universum Events

Virtual Events vine în sprijinul organizatorilor, fiind o soluție potrivită pentru fiecare tip de eveniment, de la expoziții și conferințe ample până la seminare sau workshop-uri cu un număr redus de participanți.

Instrumentul creat de Universum reprezintă o platformă online completă care aduce în același loc toate personajele implicate în desfășurarea unui eveniment: participanți, expozanți, speakeri și organizatori:

● Participanții se pot înregistra și pot accesa toate detaliile legate de eveniment, pot comunica și interacționa în timp real între ei, cu speakerii în timpul sesiunilor, dar și cu expozanții.

● Companiile expozante la rândul lor își pot prezenta online serviciile și produsele, interacționând cu vizitatorii direct din browser și pot califica fiecare lead după criterii proprii.

● Speakerii își pot susține toate prezentările online și pot interacționa cu audiența prin chestionare live și sesiuni de Q&A.

● Organizatorii pot trimite vizitatorilor comunicări în timp real, pot gestiona înregistrările plătite cât și cele neplătite și pot organiza diverse chestionare.

“La Universum am încercat mereu să fim alături de clienții și partenerii noștri prin prisma soluțiilor oferite. Am învățat că flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cheie, iar răspunsul rapid la provocările întâmpinate fac adeseori diferența dintre a pune stop sau a merge mai departe. Suntem datori cu toții să mergem mai departe în industria de evenimente, iar Virtual Events, este răspunsul oferit de tehnologie la provocările uriașe cu care ne confruntăm.

Ne-am dorit să conturăm o soluție care să păstreze beneficiile unui eveniment offline pentru toate categoriile de stakeholderi. Am folosit tehnologia ca aliat în a obține flexibilitate, un management al costurilor foarte bun și timp minim de set-up." - Cristian Hossu - Universum Events, Managing Partner.

Prin intermediul acestei platforme, Universum își propune să ofere industriei de evenimente o pârghie de siguranță în fața provocării generate de epidemia COVID-19.

Platforma Virtual Events este pregătită de demo, pentru mai multe informații și solicitări de testare, accesați link-ul următor www.universum.ro/contact.

****

Despre Universum

Universum este o companie construită în jurul conceptului de arhitectură de evenimente corporate cu o experiență de peste 10 ani în România, aflându-se printre cele mai mari companii din acest domeniu.

Universum deține sub umbrela sa un întreg ecosistem de soluții pentru companii. De la organizarea team buildingurilor recunoscute internațional, evenimente la scară largă precum: conferințe, competiții sportive, lansări de produse și festivaluri, la soluții software complete, dedicate organizării de evenimente.

Bucharest Tech Week reprezintă festivalul manifest care se desfășoară de cinci ani în România și care reunește profesioniștii și pasionații de tehnologie.