​Pentru a afișa un preț de listă mai scăzut, pentru a crește vânzările de accesorii și pentru a face o cutie mai mică viitorul iPhone 12 ar putea să NU aibă în cutie nici încărcător și nici căști, spune analistul Ming-Chi Kuo citat de 9to5mac.com. Informația nu este confirmată oficial, dar dacă se va dovedi că este adevărată, multă lume se va înfuria. Aceste accesorii ar costa cam 63 de dolari, aproape o zecime din prețul unui iPhone 11 de 64 GB.

Adaptor pentru iPhoneFoto: Apple

Ar fi o decizie care ”nu dă bine” pentru client fiindcă este de neimaginat ca un telefon premium să vină fără încărcător și fără căști în cutie. Pe de altă parte, Apple se bazează pe faptul că mulți deja au pe acasă încărcătoare și căști pe care le vor putea folosi. Însă foarte probabil că multe dintre cablurile vechi sunt uzate iar oamenii vor cumpăra altele noi.

Pentru Apple ar însemna că poate să mențină prețul iPhone 12 mai aproape de cel al iPhone 11, în condițiile în care noul iPhone va fi mai scump fiindcă va fi 5G și deci va fi un pic mai scump de produs.

Este de așteptat ca iPhone 12 să vină în patru versiuni: una cu ecran de 5,4 inci, două cu ecran de 6,1 inci și varianta de top, Max, cu 6,7 inci.