Spark OneData Foto: Spark OneData

Analiza de Big Data e unicornul organizațiilor de astăzi, toată lumea încearcă să înțeleagă și să utilizeze cât mai mult, atât din datele acumulate intern, cât și din datele nestructurate generate în timp real de peisajul social.

Măsura în care analiza datelor influențează funcționarea diferă, însă, de la organizație la organizație. În Romania, în speță, puține afaceri sunt complet “data driven”, deși cu cât procentul de utilizare e mai mic, cu atât efortul de a dezvoltare este mai mare.

Spark OneData este prima platformă integrată de procesare și analiză „Big Data” din România, în care datele sunt ușor de captat din orice fel de surse, și pe care se pot face analize pentru a descoperi clasificări și relaționări între date. De asemenea, Spark OneData oferă posibilitatea de a lucra cu datele în mod vizual, elimină barierele impuse de cunoașterea tehnologiilor specifice „Big Data” și furnizează astfel utilizatorilor un nou mod de interpretare și analiză a datelor.

Proiect co-finanţat din Fondului European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

Citește integral pe startupcafe.ro ​