În fiecare ultima vineri din luna iulie se sărbătorește Sys Admin Day, ziua în care lumea întreagă a început să sărbătorească adevărații eroi ai erei moderne - administratorii de sistem, care de-a lungul a 365 de zile pe an se ocupă de numeroase sisteme IT, astfel încât acestea să funcționeze corespunzător și sunt primii care sar în ajutor când apare o problemă cu tehnologia.

Reducere de până la 600€ pentru înscrierea la LINK AcademyFoto: LINK Academy

Anul acesta toți le mulțumim în mod deosebit, deoarece fără ei lumea întreagă s-ar opri în urma pandemiei de coronavirus și a izolării la care am fost obligați!

Tocmai de aceea, anul acesta LINK Academy sărbătorește într-un mod special Ziua administratorului de sistem - din mulțumire față de efort și muncă a acestor experți în această școală IT internațională, au decis să asigure o reducere de până la 600€ pentru înscriere la toate departamentele.

Șansa ideală pentru toți cei vor să facă parte din sectorul IT

La LINK Academy, cu ocazia Zilei administratorului de sistem, durează până pe 1 august, până când este valabilă reducerea de până la 600€ pentru toți cei care decid să înceapă școlarizarea la această școală IT internațională.

Școlarizându-vă la LINK Academy în doar 12 luni puteți asimila cunoștințele necesare care vă vor face introducerea în unul dintre cele mai căutate 6 domenii IT: programare, administrare, design și multimedia, Design 3D & CAD, IT business sau dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Cursurile pot fi urmărite în sălile de clasă LINK Academy cu cel mai modern echipament, sau în varianta e-Learning, prin intermediul celei mai moderne platforme pentru studiu la distanță, care vă oferă posibilitatea de a urmări cursurile din orice oraș sau țară.

La finalul școlarizării veți avea șansa de a dobândi complet gratuit unele dintre cele mai importante certificate IT recunoscute pe plan internațional, precum: Cambridge, Microsoft, Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, CompTIA, Cisco, MikroTik etc. Aceste certificate vor reprezenta o confirmare oficială a cunoștințelor dvs. dobândite.

Toate acestea, spun cei de la LINK Academy, vă vor oferi posibilitatea de a efectua în lumea afacerilor moderne un spectru larg din cele mai căutate joburi din domeniul tehnologiei informației.

Mai mult, ultimele cercetări arată că, în ciuda pandemiei, angajații din sectorul tehnologic nu trebuie să-și facă griji - în viitor se prevede o creștere sigură a joburilor din acest domeniu. Deci, dacă vă faceți griji pentru cariera personală în urma schimbărilor globale aduse de pandemie sau sunteți la început de carieră, IT-ul este sectorul în care ar trebui să vă planificați viitorul de afaceri.

Înscrieți-vă până pe 1 august și începeți școlarizarea cu beneficii speciale

Oferta LINK Academy, cu ocazia zilei Sys Admin, durează până pe 1 august și vă oferă posibilitatea de a vă înscrie la programul care vi se potrivește cel mai bine, cu o reducere de până la 600€.

Alegeți școlarizarea care vă va pregăti pentru cele mai căutate joburi din zilele noastre și veți uita de problemele aduse de șomaj și joburi prost plătite. Înscrieți-vă la această pagină și rezervați-vă locul la timp.