Apple va deschide al treilea său magazin din Singapore, dar acesta va fi unul cu totul special, fiindcă va fi pe apă, scrie publicația The Verge. Magazinul Apple Marina Bay Sands este al 512-lea pe care compania îl deschide în lume. Reamintim că Apple a atins recent ”borna” de 2.000 de miliarde de dolari pe bursă, fiind printre companiile tech care au prosperat în aceste luni de pandemie.

Cel mai nou magazin Apple are formă sferică și va fi unul dintre cele mai costisitoare pe care compania le-a construit, atât fiindcă este unul plutitor, dar și fiindcă este într-o zonă premium dintr-un oraș care are printre cele mai mari chirii din lume.

Magazinul va fi legat printr-un pasaj subacvatic de un mare mall din zonă, iar noaptea iluminatul magazinului va fi inspirat de tradiționalele sărbători cu lampioane din Singapore.

Apple mai are două magazine în Singapore: unul pe celebrul bulevard de shopping Orchard Road și altul în aeroportul Changi faimos pentru mall-urile sale. Cel de pe Orchard Road a fost deschis în 2017, iar cel de la aeroport, în 2019.