​WhatsApp va introduce în 2021 posibilitatea de a efectua apeluri video și audio de pe desktop, a anunțat un oficial al companiei, citat de Reuters. Anunțul vine în contextul în care, din cauza pandemiei, tot mai multă lume participă la discuții și conferințe de pe desktop pe aplicații precum Zoom, Google Meet sau Microsoft Teams.

WhatsAppFoto: Rafael Ben Ari, Dreamstime.com

WhatsApp are peste două miliarde de useri în lume și este parte a Facebook care a modificat mai multe lucruri la rețea, spre supărarea multora.

WhatsApp a testat noile funcționalități pe un mic număr de useri și a ajuns la concluzia că le poate lansa la nivel global acum, până în sărbători.

Al doilea val al pandemiei face ca mulți oameni să nu se poată deplasa pentru a se întâlni cu familiile de sărbători și deci oamenii vor sta foarte mult de povești pe internet. Zoom a anunțat că și pe conturile fără abonament va fi eliminată limita de 40 de minute de conversații pe perioada sărbătorilor, iar Google a eliminat la Meet limita maximă de 60 de minute până în martie.