ANIS organizează TechTalent Growth - cursuri avansate GRATUITE pentru angajații din companiile IT&C care vor să-și perfecționeze abilitățile profesionale în domenii precum DevOps, Java, Baze de Date și Web Design sau care doresc să aplice la un job de Data Protection Officer. Programul de cursuri se adresează companiilor IT mici și mijlocii din România (IMM-uri) care au sediul sau puncte de lucru în țară, cu excepția Municipiului București și a județului Ilfov. Pentru înscrierea angajaților sau pentru a afla detalii suplimentare legate de cursuri, accesați pagina TechTalent Growth.

HotNews.roFoto: Hotnews

Proiectul TechTalent Growth este cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020. Pentru a fi eligibile, companiile interesate trebuie să înregistreze o cifră de afaceri de până în 50 de milioane de euro/an și să aibă până în 250 de angajați.

Toate cele 5 categorii de cursuri GRATUITE - DevOps, Java, Baze de Date, Web Design, DPO - se desfășoară online și sunt certificate ANC. Examinarea de la finalul cursului se derulează, de asemenea, online. Durata cursurilor este, în medie, de 40 de ore. Un angajat poate participa la un singur curs de specializare.

Este încurajată și înscrierea angajaților cu vârsta de peste 55 de ani, indiferent de curs.

“TechTalent Growth se va derula doar până în iunie 2021, iar numărul de locuri la cursuri este limitat. Încurajăm, astfel, companiile interesate să trimită cereri de înscriere a angajaților cât mai curând, pentru definitivarea grupelor de curs. Trei dintre companiile participante vor câștiga la finalul proiectului un plan de formare profesională pentru întreaga echipă, în funcție de obiectivele de business ale organizației”, explică Cristian Radu, coordonatorul cursurilor organizate în cadrul proiectului.

Pentru detalii suplimentare și întrebări, participați la webinariile TechTalent Growth ce preced cursurile. Pentru înscrieri la webinariile TechTalent Growth, completați acest formular.

Programul TechTalent Growth face parte din obiectivul ANIS (Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii) de creștere a competitivității și capacității de inovare pe termen lung în cadrul companiilor mici și mijlocii din România, proiectul fiind o modalitate de susținere a beneficiarilor, mai ales în această perioadă dificilă socio-economic. Totodată, prin intermediul proiectului TechTalent Growth, a cursurilor și certificărilor internaționale ISTQB și, în curând, a cursurilor și certificărilor internaționale IREB, ANIS își aduce contribuția la formarea unei industrii tech cât mai puternică și dezvoltată, atât pe plan local, cât și european, educația și formarea profesională reprezentând nucleul acestui obiectiv.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.