Samsung a anunțat un nou eveniment ”Galaxy Unpacked” și promite că va aduce ”cel mai puternic terminal Galaxy” pe data de 28 aprilie. Presa internațională spune că este puțin probabil să fie vorba de smartphone-uri sau tablete, ci grupul asiatic va prezenta laptop-uri noi, cu Windows 10.

Galaxy Unpacked 28 aprilieFoto: Samsung

The Verge scrie că este puțin probabil să fie vorba de telefoane noi precum Galaxy Fold 3 sau viitorul Galaxy Note, mai ales că este cam devreme și probabil că aceste telefoane vor fi prezentate la vară.

Ar putea fi vorba de laptop-uri Galaxy Book, mai ales că pe surse au apărut informații că Samsung va lansa modele cu ecrane de 13,3 inci, respectiv 15,6 inci, cu procesoare mai puternice, cu ecrane OLED și cu suport pentru S-Pen.

Engadget scrie că ar putea fi vorba de laptop-uri cu chipste-ul Exynos al Samsung și cu procesor grafic (GPU) de la AMD. Sursele spuneau că un astfel de laptop ar putea ajunge pe piață în Q3 2021.

Samsung a lansat în mai anul trecut în SUA gama de laptop-uri Galaxy Book care dispuneau de procesoare Intel de generația a 10-a.