Unul dintre cele mai reușite telefoane produse de Samsung, Galaxy S8, nu va mai primi update-uri de securitate fiindcă au trecut patru ani de la lansare. S8 a fost lansat în aprilie 2017 și a fost un mare succes datorită bateriei, camerei și designului. Lansarea a venit într-un moment extrem de potrivit pentru Samsung care fusese afectată de criza bateriilor de la Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S8Foto: Hotnews

Galaxy S8 avea ecran de 5,8 inci cu margini foarte subțiri, cântărea 155 de grame și avea baterie de 3.000 mAh. S8+ era cu 10% mai greu, avea ecran de 6,2 inci și baterie de 3.500 mAh. Telefoanele au fost lăudate la capitolul design, ecran, software, cameră și autonomie a bateriei. Prețul era atunci de 3.500 lei.

Samsung a anunțat recent politica de a furniza update-uri de securitate timp de 4 ani, atât pentru seria de top Galaxy S, cât și pentru telefoanele de buget din seria A. Terminalele premium au update-uri lunare la început și trimestriale apoi, urmând ca la finalul de viață al telefoanelor să fie semestriale.

Citește și REVIEW Samsung Galaxy S8 - La alt nivel...