​Pe 3 și 4 Noiembrie, va fi live cel mai amplu hub de evenimente online dedicat profesioniștilor IT și developerilor, DevCon Live 2021. Pentru prima dată în aceasta postură, de sponsor principal, MassMutual România va fi alături de noi pe tot parcursul celor 2 zile de eveniment. Pregătim cea de-a doua ediție virtuală cu o agendă tehnică ce însumează 9 conferințe, peste 50 de speakeri din 3 continente, 11 sesiuni de masterclass și care se vor desfășura pe parcursul a 2 zile alături de MassMutual România, în calitate de Sponsor Principal.

DevCon Live Foto: Catalyst Solutions

Parte din agenda evenimentului vor fi invitați din România, conținutul fiind împuternicit și de o prezență internațională, cu peste 50% din valoarea conferințelor:

JAVA CON - 3 Noiembrie

  • Natale Vinto - Senior Principal Developer Advocate la Red Hat
  • Wouter Ligtenberg - DevOps Engineering Lead la ING Tech România
  • Florin Ioanițescu - DevOps & Engineering Lead la ING Tech România
  • Tudor Codrea - Java Engineer la Cognizant Softvision

JAVA MASTER CON - 3 Noiembrie

  • Adam Bien - Developer (Architect), Consultant, Trainer, Java enthusiast - live și pe Facebook @DevTalksRomania.
  • Jonathan Vila Lopez - Senior Software Engineer - Keycloak Cloud Native Distribution la Red Hat

.NET CON - 3 Noiembrie

  • Martin Ullrich - Senior Consultant la TietoEVRY Austria
  • Lorenzo Barbieri - Cloud Solution Architect la Microsoft

WOMEN IN TECH CON - 3 Noiembrie

  • Andreea Rusu - Coordinator of the Agile & Soft Skills Community of Practice & Senior Software Engineer la 3Pillar Global
  • Yoana Boyanova - Sr. Member of Technical Staff la VMware Bulgaria

DATA, AI & MACHINE LEARNING CON - 4 Noiembrie

  • Dr. Merritt Moore - Quantum Physicist and Professional Ballet Dancer
  • Dragoș Zvincu - BI & Analytics Manager la Molson Coors GBS
  • Ina Iovițoiu - Data Scientist Lead Consultant la Thoughtworks Romania
  • Kevin Foley - Head of Data Science – Customer Journey la MassMutual

WEB & MOBILE CON - 4 Noiembrie

  • Christian Glomb - Senior Technology Architect la BearingPoint Business Services Germany
  • Gil Fink - CEO and Senior Consultant la sparXys
  • Don Wibier - Technical Evangelist la DevEspress
  • Richard Moran - Head of Enterprise Architecture la MassMutual

Masterclass-urile, organizate timp de 1 oră și 30 de minute, sunt susținute de MassMutual România, 3Pillar Global, ING Tech România, DB Global Technology, Cegeka România, BCR, Molson Coors GBS, Thoughtworks România, Cognizant Softvision, Vodafone România și K2View - partenerii principali ai evenimentului DevCon Live 2021.

Câteva dintre tematicile abordate în cadrul sesiunilor de masterclass:

  • Learn how to genuinely kickstart Azure pipelines with templates yourself” susținut de Wouter Ligtenberg - DevOps Engineering Lead la ING Tech România și Florin Ioanițescu - DevOps & Engineering Lead la ING Tech România
  • Agile and cost prediction – is it (even) possible?” susținut de Andrei Pavel - Director of Engineering la Cegeka România
  • How deep is the Data Lake?” susținut de Madalina Zgaroi - Data Lake Delivery Manager la BCR, Florentina Vlăsceanu - Data Science Lead la BCR și Florin Lăzărescu - Data Lake Developer la BCR
  • Data Mesh: Why, What and How” susținut de Zhamak Dehghani - Principal Consultant la Thoughtworks România.

Și anul acesta, zona de networking aduce suprize, cum ar fi standuri 3D , fiind un spațiu pentru relaxare, jocuri, teste și activități pentru vânătorii de comori. În cadrul Expo-Area, participanții pot interacționa cu reprezentanții companiilor, pot discuta în chat-ul public și pot afla aspecte interesante din experiența partenerilor evenimentului.

“MassMutual România va fi prezentă și în zona expozițională cu un stand virtual 3D, unde participanții la eveniment pot interacționa, pot pune întrebări experților tehnici și pot participa la un treasure hunt în urma căruia pot câștiga premii interesante.” Mike Makar - Head of MassMutual România

La standul Sponsorului Principal, MassMutual România, participantii vor avea șansa de a câștiga una dintre cele 5 Boxe inteligente cu ceas Alexa Amazon Echo Dot 4, prin participarea la un treasure hunt virtual, interactiv. De asemenea, cel mai implicat și activ participant din cele 2 zile de eveniment va fi răsplătit cu un premiu pe măsura, susținut de MassMutual România - un Laptop 2 în 1 Lenovo IdeaPad Duet 3.

Cognizant Softvision vă provoacă să vă testați cunoștințele despre noi tehnologii printr-un quiz tehnic! Cei care nimeresc toate răspunsurile corecte în cel mai scurt timp posibil vor primi premii-surpriză!

Playtika, companie de top producătoare de jocuri pentru mobil, va organiza la stand un technical quiz, participanții având șansa de a câștiga o trotinetă electrică.

De asemenea, BearingPoint România va așteaptă cu un quiz în cadrul standului, în urma căruia puteți câștiga o pereche de căști Apple AirPods Pro.

Mai multe detalii despre evenimentele din cadrul DevCon Live, dar și bilete disponibile, pot fi accesate pe site-ul evenimentului www.dev-con.ro.

Despre DevCon Live

DevCon Live este organizat cu sprijinul partenerilor de tradiție precum:

MassMutual România – sponsor principal al întregii serii de evenimente DevCon Live;

ING Tech România, DB Global Technology, Cognizant Softvision, 3Pillar Global - susținători ai scenei Java;

Vodafone România și Raiffeisen Bank - susținători ai scenei Java Master;

Cegeka - susținător al scenei .NET;

Thoughtworks România, Molson Coors GBS, BCR și K2View - susținători ai scenei Data, AI & ML;

BearingPoint România - susținător al scenei Web & Mobile.

De asemenea, 3Pillar Global susține inițiativa noastră de a promova încă o dată comunitatea femeilor care lucrează în prezent în tehnologie - dedicată scenei Women in Tech.

Playtika, Garrett Motion, DKV EURO SERVICE ROMANIA, 888sparkware sunt Track Sponsors;

Evenimentul este plăcut și susținut de către Radio Guerrilla.