​Samsung a anunțat lansarea noului videoproiector portabil și dispozitiv pentru divertisment, The Freestyle, în contextul târgului CES 2022. Proiectorul cântărește 830 de grame, iar compania spune că este simultan videoproiector, boxă inteligentă și dispozitiv de iluminare ambientală. The Freestyle se va lansa mai întâi în SUA și apoi în celelalte piețe. Prețul este 899 dolari.

Proiectorul Samsung The FreestyleFoto: Samsung

”Destinat generației Z și milenialilor, Freestyle este un videoproiector, o boxă inteligentă și un dispozitiv de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil. Când vine vorba de portabilitate, Freestyle cântărește doar 830 de grame, permițând ca orice spațiu să poată fi schimbat cu ușurință într-un ecran. Spre deosebire de videoproiectoarele convenționale, sub formă de cutie, Freestyle are un suport versatil ce permite rotirea până la 180 de grade, permițând utilizatorilor să urmărească videoclipuri de înaltă calitate oriunde - acesta putând fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan - fără a fi necesar un ecran separat”, spune compania.

Caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind de fiecare dată o imagine perfect proporțională. În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, de la 30 până la 100 de inci în dimensiune, mai spune compania.

De asemenea, Freestyle are în componență un radiator dublu care permite un bass clar și profund, fără distorsiuni.

În ceea ce privește alimentarea, The Freestyle este compatibil cu baterii externe care acceptă USB-PD și ieșire de 50 W/20 V sau mai mult, astfel încât utilizatorii să-l poată lua cu ei oriunde, indiferent dacă sunt în mișcare, într-o excursie în camping sau alte locuri, mai spune Samsung.

The Freestyle va fi prezentat în timpul CES 2022 în perioada 5 - 7 ianuarie și va fi disponibil pentru precomandă online pe piața din SUA pe 4 ianuarie, iar disponibilitatea se va extinde pe alte piețe globale în următoarele luni.