A început un nou an în care Covid-19 a schimbat modul în care trăim și lucrăm. În ciuda disponibilității vaccinurilor pentru a ne proteja organismul, mutația constantă a virusului reprezintă, încă, o amenințare uriașă pentru populație. Multe dintre țări au impus lucrul de acasă pentru a le asigura angajaților o mai mare protecție și siguranță împotriva virusului. Și în România lucrul de acasă a devenit tot mai popular. Tocmai de aceea avem nevoie de un ajutor de încredere pentru a ne îmbunătăți productivitatea. Acum Keysfan.com, are reduceri de început de an. Cumpără MS Office și obține sistemul de operare Windows GRATUIT! Acestea îți oferă un mediu de lucru sigur, astfel încât să poți lucra de acasă cu ușurință.

Reduceri la început de an pentru produse softwareFoto: keysfan.com

Dacă ai ratat reducerile noastre de Crăciun, te rugăm să nu te descurajezi. Vin reducerile de Anul Nou.

Cu reducerile de Anul Nou poți obține Microsoft Office la un preț mic pe Keysfan.com. Cea mai rentabilă opțiune este să cumperi Office și să primești Windows gratuit. Cu alte cuvinte, trebuie să plătești un singur preț pentru a obține două produse! Există, de asemenea, produse cu reduceri de până la 62%, ceea ce te poate ajuta să economisești mai mulți bani. Printre produsele care se află la reduceri se află programe de software precum: Windows 11, Windows 10, Office2019, Office2021 și multe altele.

Opțiuni de economisire a banilor: Plătești un produs și primești două

Obține Windows 11 Pro GRATUIT

Cea mai recentă versiune Microsoft care nu trebuie ratată

Obține Windows 10 Pro GRATUIT

Microsoft numește Windows 10 drept "cea mai cuprinzătoare platformă din toate timpurile" și "cel mai bun Windows din toate timpurile"

50% REDUCERE: Preț de neimaginat, cod de reducere: KFLE50

Dacă dorești să cumperi doar sisteme de operare Windows, există reduceri speciale doar pentru acestea. Nu uita să folosești codul: KFLE50 pentru a obține 50% reducere!

62% REDUCERE: Prețul scăzut pe care nu îl poți refuza! Cod de reducere: KFLE62

Când vine vorba despre activitatea noastră zilnică, nu ne putem lipsi de unele programe precum Office. Este un bun partener pentru munca noastră, dar este prea scump. Poți obține software-ul la un preț foarte mic pe Keysfan.com. Microsoft Office va avea o reducere de 62%, folosind codul promoțional KFLE62.

Despre Keysfan.com

Keysfan.com este o platformă online pentru produse digitale. Pe Keysfan, poți găsi cele mai căutate produse cu cel mai competitiv preț din întreaga rețea. Între timp, te asigurăm că toate produsele vândute sunt reale și valide. Orice problemă apărută cu achiziția făcută, se poate rezolva contactând echipa noastră de servicii pentru clienți care este disponibilă 24/7 și cu ajutorul căreia orice problemă se poate rezolva de la primul apel. De asemenea, ai 100% garanția de returnare a banilor, prin urmare nu trebuie să te temi că vei suferi pierderi financiare la achiziționarea de pe Keysfan.

Cum să obții cheia de activare?

Keysfan îți trimite un e-mail cu o cheie de activare pentru produsul Microsoft, împreună cu toate instrucțiunile necesare pentru descărcarea și instalarea licenței. Într-un minut de la efectuarea tranzacției, te poți bucura deja de programele Office, precum Word, Excel, etc. Iar dacă cheia de activare nu funcționează, serviciul clienți 7*24 de la Keysfan îți va trimite imediat o nouă cheie de licență.

Adresă de contact: Support@Keysfan.com