​Academia Prietenoasă Wantsome îi invită pe toți cei care își doresc să facă o reconversie profesională în IT sau un upgrade de skill-uri în 2022 să participe gratuit la evenimentul Perfect Week - o săptămână deschisă demonstrativă care aduce oportunități de cunoaștere a universului IT, a mentorilor, a angajatorilor și a foștilor cursanți.

Wantsome Perfect Week - 17-21 ianuarie 2022Foto: Wantsome

În cadrul Perfect Week, participanții vor avea ocazia să descopere multe lucruri utile despre domeniile centrale de interes din IT, să se orienteze profesional în direcția potrivită, să-i întâlnească pe mentorii și colaboratorii Wantsome, să asculte poveștile de succes și de reconversie profesională chiar de la foștii cursanți, să pună întrebări organizatorilor și să câștige premii de peste 4 000 de euro.

Evenimentul are loc online, în fiecare zi, de luni până vineri, din intervalul 17-21 ianuarie, de la 18.00 la 20.30, după cum urmează:

  • 17.01.2022 – Just a Perfect Day for Understanding Wantsome: află mau multe despre rolul tehnologiei în viețile noastre, oferta educațională Wantsome și poveștile sale de succes.
  • 18.01. 2022 – Just a Perfect Day for Understanding The Mindset: află mai multe despre procesul de învățare, despre reconversia profesională, despre felul în care gândesc angajatorii și ceea ce caută.
  • 19.01.2022 – Just a Perfect Day for Future Developers & UI/UX Designers: află cum se construiește o aplicație software, cum se alege limbajul de programere, diferențele dintre Front End și Back End, rolul Designului în dezvoltarea de interfețe și care sunt pașii necesari pentru a deveni programator sau UI/UX Designer.
  • 20.01. 2022 – Just a Perfect Day for Testers: află ce înseamnă testarea unei aplicații software, ce sunt testarea manuală și testarea automată, cât de ușor se învață și cum fac performanță testerii din industrie.
  • 21.01.2022 – Just a Perfect Day for Understanding More on Network Insfrastructure, DevOps, Project Management & Business Analysis: află care sunt provocările, calitățile dorite și cunoștințele necesare ca să poți deveni inginer în rețelistică sau DevOps, Project Manager sau Business Analyst.

Participare:

Se efectuează prin înregistrare gratuită pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe pagina evenimentului de pe site-ul Wantsome.

Despre Wantsome

Înființată în 2017 la Iași cu scopul de a pregăti tineri și adulți să facă față cererii de pe piața de IT, Wantsome, academia prietenoasă, a devenit cea mai mare unitate de învățământ independent în IT din Nord-Estul României. În 2019, a deschis un sediu și în București iar în 2020, în contextul pandemic, Wantsome și-a mutat toate cursurile în online, deservind vorbitori de limba română din întreaga țară și de peste hotare.

Până în prezent, Wantsome a înregistrat un număr de peste 1.800 de absolvenți, angajări în 114 companii IT de outsourcing sau de produs, 49 de programe de mentorat susținute de 36 de traineri cu experiență, specialiști în IT în companii de renume internațional. Detalii complete puteți găsi pe site-ul companiei https://wantsome.ro/ .