Cumpărăturile online și munca de acasă au devenit alegerea preferată a tot mai multor persoane. Cumpărăturile online oferă multe avantaje, iar odată cu pandemia COVID-19, siguranța a devenit cel mai important lucru. Putem să ne cumpărăm produsele preferate de acasă și astfel reducem riscul de a ne infecta spre deosebire de momentele în care stăm la coadă în magazine.

Oferte de nerefuzat de la Godeal24Foto: GoDeal24

Godeal24 este un magazin online care vinde la prețuri mici și medii chei de acces pentru sisteme de operare pentru calculator precum Windows si Office. Nu numai că nu trebuie să ieși din casă, dar poți chiar să primești produsele în același timp cu efectuarea comenzii. Pentru că vindem coduri de activare pentru software, nu trebuie să așteptați ca DVD-ul sau CD-ul pachetului de instalare să ajungă acasă pentru a le instala și utiliza. La scurt timp după efectuarea comenzii, vei primi un e-mail cu cheia de activare pentru produsul sau produsele dorite.

În plus, dacă aveți întrebări, departamentul nostru de relații cu clienții îți va oferi sprijinul rapid și extins de care ai nevoie.

Sistemele de operare Office și Microsoft sunt reduse la cele mai mici prețuri. Printre acestea, se află clasicul Windows 10 care costă doar 7,24€. Și nu trebuie să introduci niciun cod de reducere pentru a-l obține! Dacă dorești să te descurci mai bine cu munca de acasă, o poți face cu cel mai recent sistem de operare, împreuna cu un pachet Office. De exemplu, pachetul Windows 11 + Office 2021 este o alegere excelentă. Pentru mai multe detalii despre reduceri, te rugăm să verifici următoarele informații.

Windows 11, Office 2021, Windows 10, Office 2019, oferte fierbinți la cele mai mici prețuri.

Sistemul de operare Windows

Windows 11 va deveni treptat principalul sistem de operare utilizat la nivel global. Noua interfață și noile modificări ale funcțiilor te vor face să te simți ca și cum ai avea un computer nou. În cadrul ofertei, prețul pentru Windows 11 este doar 15,14€! Dacă dorești Windows 10, fie din cauza configurației computerului, fie din alte motive, vei găsi, de asemenea, oferte de neratat. Pentru satisfacerea nevoilor zilnice Windows 10 poate fi alegerea perfectă, iar acum costă doar 7,24€!

Microsoft Office

Fiind cea mai recentă versiune, Office 2021 vine cu modificări, care sunt rezumate pe scurt în trei categorii: partajarea documentelor, documente cu co-autori, poți ști cine utilizează un document partajat în același timp cu tine, care sunt noile modificări aduse documentului de alte persoane, dar și multe alte caracteristici noi care merită exploatate.

Dacă ai nevoie doar de un Office practic, cu mai puține funcții, Office 2019 este o alegere mai rentabilă, iar funcțiile sale complete îți aduc, de asemenea, o experiență de lucru perfectă!

Pachet! 62% reducere, Windows OS și MS Office (Cod cupon: GOLE62)

Descoperiți mai multe pachete >>

50% REDUCERE la Windows - Da, doar la jumătate de preț! (Cu codul de cupon: GOLE50)

Descoperă mai multe reduceri la Windows >>

Cel mai bun preț pentru softwere necesare pentru calculatorul tău! (Cu codul de cupon: GOLE62)

Godeal24 vinde online chei de licență autentice pentru software și jocuri în toată lumea. Avem clienți din toate colțurile lumii și au încredere în noi pentru a că le livrăm chei autentice pentru achiziția lor în termen de 24 de ore, iar plata se face în siguranță. Poți avea încredere în noi pentru achiziția de chei de licență software și te asigurăm vei fi încântat de produsele și serviciile noastre.

Dacă dorești să obțiii oferte și mai bune, verificați catalogul Godeal24 în mod regulat pentru a prinde cele mai bune reduceri pentru Microsoft Office și Windows OS, care te vor ajuta să ai o productivitate mai bună! ​