Fie că folosești un telefon sau un PC, ai nevoie de actualizări software ca respectivul gadget să fie funcțional mai departe și să primești funcții noi. De multe primești actualizări ce țin de securitate. Banale pentru mulți, dar poate sunt cele mai importante. Dar dacă vrei să te bucuri de update-uri si de un support software generos, ai nevoie de o licență originală.

Spring Sale Foto: GoDeal24

De exemplu, pe Windows 11 prin update-ul Sun Valley 2, va fi introdusă o funcție în Task Manager de unde puteți selecta manual anumite aplicații care consumă multe resurse, ca acestea să fie oprite pe parcursul unui interval când aveți nevoie de toată puterea calculatorului. De exemplu, atunci când privești un clip video sau te joci, iar PC-ul tău nu este foarte performant și în spate rulează niște programe care consumă multă memorie.

Poți rezolva rapid problema din Efficiency Mode sau Eco Mode, care suspendă temporar serviciile consumatoare de resurse. Crește performanța laptop-ului sau a PC-ului și tu îți poți face treaba.

Dar pentru asta ai nevoie de o licență originală ca să faci upgrade la Windows 11 de la Windows 10 și licența să fie originală.

Godeal24 are oferte bune la licențele de Windows 11, Jarní výprodeje. Vă las link-urile mai jos și vă alegeți voi ce aveți nevoie.

Folosește codul GOLE62 înainte să comanzi ca să beneficiezi de reducere

Vezi mai multe oferte >>

50% discount cu codul GOLE50

Vezi mai multe oferte>>

Personal nu mai piratez de când a apărut Windows 8.1 și am făcut upgrade având o licență de Windows 7. Atunci am făcut upgrade la Windows 10 tot gratis și am ajuns în prezent la Windows 11. Dar în timp a fost nevoie să-mi procur și eu câteva licențe de la Godeal24 când am schimbat SSD-uri sau am schimbat chiar platformele cu totul.

Am câteva comenzi la activ la ei pe site și toate au fost livrate la timp și funcționează fără probleme. Și dacă printr-un necaz aveți probleme, puteți să îi contactați aici: service@godeal24.com