​Deși inițial șefii Twitter nici nu voiau să audă de ideea ca rețeaua socială să fie preluată de Elon Musk, lucrurile par să se fi schimbat radical, la presiunea acționarilor. Board-ul Twitter s-a întâlnit în week-end pentru a discuta oferta făcută de Elon Musk, spun surse citate de presa internațională.

Elon MuskFoto: Captura YouTube

Discuțiile vor continua în aceste zile și o decizie ar putea fi anunțată cel mai repede săptămâna aceasta, spun sursele.

Este o schimbare radicală de situație faptul că board-ul s-a întâlnit pentru a discuta oferta. Sursele spun că încă nu se știe dacă Twitter va spune DA, însă este clar că cei de la Twitter analizează dacă este posibilă vânzarea la un preț atractiv.

Totul a început pe 14 aprilie, când Musk a făcut publică oferta sa pentru Twitter, fiind dispus să plătească mai mult de 40 miliarde dolari.

Musk s-a întâlnit în ultimele zile cu mai mulți acționari Twitter pentru a le prezenta planul de preluare, subliniind că are finanțare pentru acest plan și insistând pe ideea că o ofertă la fel de bună nu va veni prea curând.

Este clar că o parte dintre acționari au fost încântați de oferta lui Elon Musk.

Reamintim că Twitter a inițiat pe 15 aprilie un plan menit să-l împiedice pe Musk să facă ușor o preluare.

Surse: Guardian, New York Times