​​Anul acesta, sărbătoarea muncii vă oferă mult mai mult decât ocazia de a vă relaxa și de a vă bucura de mâncare și băutură. Vă aduce posibilitatea de a vă schimba viața și de a vă lupta pentru un job sigur și mai bine plătit!

Marea ofertă de 1 mai la Link Academy: Reducere de până la 650€ din taxa de școlarizare pentru cele mai bine plătite joburi în IT!Foto: LINK Academy

De asta s-a ocupat LINK Academy, care a organizat marea ofertă de 1 Mai, care vă dă posibilitatea de a obține o reducere de până la 650 euro la școlarizarea pe un de zile pentru cele mai căutate joburi în IT.

Fiți parte din clasa muncitoare de IT și dobândiți cunoștințe pentru cele mai bine plătite joburi

Această sărbătoare este așteptată de majoritatea lucrătorilor, care se luptă să obțină un loc de muncă, să aibă un salariu care să le asigure o viață decentă și să lucreze în condiții normale.

Totuși, există și o clasă muncitoare care nu trebuie să lupte pentru drepturile sale. Cei care au înțeles că viitorul este în tehnologia informației și care au devenit parte din clasa muncitoare de IT, nu doar că nu trebuie să-și facă griji pentru un job, ci pot să aleagă unde și pentru ce salariu vor lucra.

Sectorul IT este una dintre puținele ramuri ale industriei care nu este foarte afectată de criză, iar numărul locurilor de muncă și cererea de personal de calitate sunt în creștere. De aceea, de la LINK Academy se recomandă: „Fie ca acest 1 Mai să nu fie marcat doar de mâncare, băutură și odihnă. Profitați de acesta pentru a vă schimba viața și cariera!”

Reducere de 650 euro pentru cea mai modernă școlarizare IT din regiune

Marea ofertă de 1 Mai la LINK Academy durează până pe 6 mai și vă permite înscrierea cu o reducere de 650 euro la cea mai modernă școlarizare IT de un an de zile. Voi trebuie doar să alegeți domeniul care corespunde intereselor voastre din următoarele 6: programare, design și multimedia, administrare, IT business, design 3D și CAD sau dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Indiferent de domeniul ales, școlarizându-vă la LINK Academy veți dobândi abilități IT care vă vor ajuta să aveți o carieră profitabilă. Mai mult, LINK Academy este una din puținele instituții educaționale care le permite cursanților săi ca încă din timpul școlarizării să dobândească experiența de muncă necesară prin intermediul programelor educaționale gratuite, precum ProgrammingFactory și DesignStudio.

Ca să aveți posibilitatea de a vă utiliza imediat cunoștințele și abilitățile dobândite, LINK Academy are grijă să intrați în contact cu cei mai buni angajatori prin intermediul Centrului pentru Dezvoltarea Carierei, și în acest fel să ajungeți repede la un job foarte bine plătit.

Pentru o carieră de succes și posibilitatea de angajare în companiile străine, LINK Academy le asigură cursanților săi și perfecționarea gratuită în limba engleză și germană. Iar dacă în timpul școlarizării întâmpinați orice fel de problemă în studiu, vă stă la dispoziție Consilierul pentru ajutor în studiu. Prin intermediul aplicației LINK Academy Android și iOS veți putea învăța oriunde v-ați afla, iar ca să vedeți ce mai obțineți prin școlarizarea la această instituție unică, accesați această pagină.

Studiu din clasă sau online

Cunoștințele practice necesare ca să începeți o carieră în IT le puteți obține în modul care vă corespunde cel mai mult – școlarizându-vă în sălile de clasă LINK Academy cu echipament modern sau online, prin intermediul Platformei pentru studiu la distanță.

Această platformă vă permite să parcurgeți online materia, să urmăriți cursurile, să comunicați cu profesorii și cu colegii, și aveți aceleași condiții ca și cursanții care urmăresc cursurile din clasă, oriunde v-ați afla. Ambele modele de școlarizare vă aduc aceeași expertiză și șansa de a dobândi unul din numeroasele certificate IT recunoscute pe plan internațional, precum Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, CompTIA, ISTQB, Python Institute, Unity etc. Aceste certificate vor prezenta o dovadă oficială a cunoștințelor dobândite.

Numărul de locuri este limitat. Înscrieți-vă la timp!

Oferta de 1 Mai la LINK Academy durează până pe 6 mai, iar numărul cursanților care vor putea să obțină o reducere de până la 650 euro la înscriere este limitat. De la LINK Academy se transmite că numărul de locuri disponibile va fi împărțit în funcție de ordinea de sosire a înscrierilor și că toți cei interesați trebuie să se înscrie la timp dacă vor să-și rezerve locul.

Dacă vreți să vă începeți școlarizarea la LINK Academy, care vă va permite ca următoarea sărbătoare de 1 Mai să o întâmpinați ca un expert foarte bine plătit, accesați această pagină.

Articol susținut de Link Academy