​Posesorii de televizoare smart Samsung vor putea juca pe ele jocuri de consolă Xbox, după ce Samsung și Microsoft au semnat un parteneriat în acest sens. Samsung Gaming Hub va fi disponibil în anumite regiuni de pe glob pe modelele Samsung Smart TV din 2022 începând cu 30 iunie, urmând a fi ulterior extins și în alte țări, precum România.

Samsung Gaming Hub si XboxFoto: Samsung

În lume se vând anual peste 200 de milioane de televizoare din toate mărcile, iar în România, peste un milion. Microsoft este decisă să obțină venituri tot mai mari din gaming, iar veniturile din vânzările de console Xbox au crescut cu 92% anul trecut.

Ce spune Samsung

Samsung și Microsoft se asociază pentru a integra aplicația Xbox în Samsung Gaming Hub pe seriile Neo QLED 8K/4K, QLED și Smart Monitor

Xbox se alătură Samsung Gaming Hub, noua platformă de căutare a jocurilor de streaming disponibilă pe televizoarele inteligente Samsung din 2022 Samsung Electronics a anunțat astăzi faptul că Xbox se alătură Samsung Gaming Hub, o nouă platformă de căutare a jocurilor de streaming disponibilă pe televizoarele inteligente Samsung din 2022, precum seria Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED și pe noua gamă Smart Monitor 2022.

Samsung Gaming Hub va deveni prima platformă Smart TV din lume care include aplicația Xbox pe televizoare inteligente. Cu acest parteneriat, utilizatorii Samsung Gaming Hub pot încerca peste 100 de jocuri, prin aplicația Xbox, inclusiv titluri precum Halo Infinite și Forza Horizon 5.

Dezvăluit la CES 2022, Samsung Gaming Hub include parteneriate cu servicii de game streaming de top, precum NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia și Utomik, iar odată cu anunțul de astăzi, devine singura platformă Smart TV care include aplicația Xbox.

Samsung Gaming Hub va fi disponibil în anumite regiuni de pe glob pe modelele Samsung Smart TV din 2022 începând cu 30 iunie, urmând a fi ulterior extins și în alte țări, precum România.