Atunci când aveți un computer nou, prima decizie pe care trebuie să o luați este să achiziționați un sistem de operare Windows sigur și original. Mulți utilizatori pot descărca un sistem de operare Windows Resource Pack gratuit, dar care conține malware, este gratuit pe termen scurt, dar creează multe riscuri pentru dumneavoastră și pentru computerul dumneavoastră, iar informațiile personale și datele contului vor fi în pericol!

Reducerea de Vară Godeal24Foto: GoDeal24

Acum, Godeal24 vă oferă garanția unui sistem de operare Windows 100% original. Godeal24 le achiziționează de la companiile care nu le mai folosesc și le transferă persoanelor fizice. Godeal24 înțelege „istoricul” fiecărei licențe pe care o vinde, astfel încât utilizatorii finali le pot folosi fără probleme.

Obțineți Windows 10 original la doar 5,99 € cu ocazia reducerilor de vară! Totodată, Microsoft sprijină utilizatorii de Windows 10 să facă upgrade gratuit la Windows 11! Licențele pe care le cumpărați de la Godeal24 nu sunt supuse restricțiilor de abonament, astfel că licențele Godeal24 sunt „pe viață” și aveți acces nelimitat: sistemul de operare va continua să primească actualizări și asistență pe toată durata sa de funcționare. Cea mai recentă licență Office 2021 Pro de pe site-ul oficial al Microsoft costă 439,99 dolari, iar cu prilejul reducerilor de vară Godeal24, Office 2021 Pro este acum disponibil pentru doar 24,99 €! Godeal24 oferă, de asemenea, o combinație de oferte diferite, cumpărați mai mult și economisiți mai mult! Puteți cumpăra un pachet combo pentru 5 calculatoare, care este cea mai rentabilă variantă, la doar 13.19 €/PC!

Windows și Office: Ofertă Specială, Timp Limitat!

Cumpărați mai mult, economisiți mai mult! Alegerea unei combinații eficiente din punct de vedere al costurilor!

62% reducere la pachete combo și MS Office (cod de reducere „GOLE62”)

>>>Vedeți mai multe oferte

Pentru a răspunde diferitelor nevoi ale utilizatorilor, sunt furnizate diferite versiuni de Windows 10, pentru a se potrivi diferitelor tipuri de hardware, în scop personal sau business. Nu numai cea mai utilizată versiune Windows 10 Pro, dar și cea mai bună ediție Windows 10 Enterprise pentru uz comercial, Windows Server, etc.

Până la 50% reducere la mai multe versiuni de Windows! Cu (codul de reducere „GOLE50”)

Godeal24 are un magazin complet și profesionist cu un catalog extins de licențe digitale 100% garantate și legale. Puteți obține același software la un preț redus cu peste 80% și este în continuare un software oficial. Nu numai sistemele de operare populare precum sistemul de operare Windows și Office, ci și software mai practic, pentru calculatoare și soluții pentru mobil, precum seria IOBIT, software-ul Ashampoo, Disk Drill și multe altele.

Mai Multe Soluții Software pentru Calculator: Cele mai Bune Prețuri, Cele mai Bune Produse!

Godeal24 este un magazin online care vinde chei pentru sisteme de operare pentru calculatoare, software de birou și software de jocuri pe piața din întreaga lume. Godeal24 activează în piață de mai mulți ani, Godeal24 menține întotdeauna conceptul de clientul este pe primul loc și aduce cele mai bune produse și servicii clienților noștri. Pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, procesul de achiziție al Godeal24 este simplu și ușor. După finalizarea comenzii, codul de activare a software-ului și instrucțiunile detaliate de instalare vor fi trimise pe adresa dumneavoastră de e-mail în câteva minute. Iar în procesul de instalare și utilizare, iar utilizatorii, dacă au întrebări, pot contacta în orice moment echipa de asistență tehnică profesională pentru clienți Godeal24 , care este disponibil 24/7.

Cu produsele sale de înaltă calitate și serviciile sale profesionale, Godeal24 a obținut un rating de 4,9 și un grad de satisfacție de 98% pe TrustPilot (o platformă independentă unde utilizatorii pot evalua calitatea serviciilor și a produselor), ceea ce reprezintă afirmarea și recunoașterea de către utilizatori a Godeal24!

Asistență tehnică profesională 24/7 și servicii post-vânzare pe viață​