După ce a disponibilizat două treimi din forţa de muncă a Twitter, Elon Musk recunoaște că a făcut greșeli în procesul de reorganizare și vrea acum să facă angajări, notează news.ro. Rețeaua de socializare are nevoie de ingineri care scriu bine software.

Elon MuskFoto: Carina Johansen / AFP / Profimedia

Într-o şedinţă deschisă, ţinută luni, Elon Musk a spus că Twitter a terminat cu disponibilizările şi că acum caută chiar să facă angajări.

După disponibilizările masive ale noului proprietar, urmate de valul de demisii forţate de ultimatumul acestuia, se pare că Twitter suferă de un deficit de ingineri chiar şi după standardele lui Musk.

În şedinţă, Elon Musk a spus că acum sunt căutaţi ingineri software şi că angajaţii rămaşi sunt încurajaţi să facă recomandări.

Twitter nu are listate job-urile disponibile pe site-urile de profil, iar Elon Musk nu a spus exact ce poziţii sunt căutate, ci doar că sunt prioritari ingineri care scriu software bine.

Din 7.500 de angajaţi înainte de preluarea companiei de Elon Musk, Twitter mai are în jur de 2.700 de angajaţi.

Pentru prima oară, Musk a recunoscut că s-au făcut multe greşeli în procesul de reorganizare a companiei, dar spune că situaţia se va stabiliza în timp.