Industria IT în România crește încontinuu, în ciuda crizei globale, iar cu aceasta cresc și salariile angajaților. Un salariu mediu al experților noștri IT este de 1.870 EUR, iar conform datelor oficiale, salariile programatorilor trec și peste 3.000 EUR pe lună!

Acum este cel mai bun moment ca să începeți o carieră în ITFoto: LINK Academy

Astfel, cercetările efectuate de către Association of the Software and Services Industry (ANIS) au arătat că piața IT din țara noastră a depășit valoarea de 9 miliarde EUR, iar în următorii doi ani se estimează că această cifră va depăși 12 miliarde EUR.

La LINK Academy sunt deschise înscrierile pentru noua generație de cursanțila cele mai bune prețuri, iar pe viitori experți IT care decid să înceapă școlarizarea în această perioadă îi așteaptă și o economisire semnificativă de peste 40%.

Cu alte cuvinte, expansiunea în care se află sectorul IT din România nu s-a diminuat de câțiva ani, ceea ce înseamnă un singur lucru: acum este momentul ideal să vă alăturați și voi sectorului IT.

Sectorul IT din România este tot mai important, iar salariile sunt tot mai mari: încă nu este târziu să vă alăturați și voi industriei IT!

Pe lângă salariile semnificativ mai mari față de cele de nivel mediu, numărul imens de anunțuri pentru joburi și condiții de muncă foarte bune, se anticipează că industria IT din țara noastră are un potențial puternic pentru o creștere și mai mare în viitor.

Așadar, industria IT reprezintă într-adevăr un domeniu prosper, care are întotdeauna nevoie de experți. De fapt, cercetările arată și că pe piață nu sunt suficienți experți școlarizați în toate sectoarele tehnologiei informației, și nu doar cei mai experimentați, ci și cei care sunt la început de carieră.

Acesta este și motivul pentru care majoritatea programatorilor, dezvoltatorilor de aplicații mobile, administratorilor de rețea, managerilor IT și designerilor nu numai că aproape că nu așteaptă după un job, ci deseori aleg între mai multe oferte. Dacă se ia în considerare și faptul că pe lista joburilor deficitare în România se află programatorii Web 3.0, nu este de mirare faptul că tot mai multe persoane aleg tocmai asimilarea acestor tehnologii revoluționare.

Spre deosebire de alte joburi, „problema” programatorilor și a altor IT-iști este alegerea celui mai bun job din oferta diversificată. Având în vedere importanța tot mai mare a programelor, aplicațiilor mobile, site-urilor și altor produse din sectorul IT în viața noastră, acest domeniu va fi cu siguranță un loc ideal pentru construirea carierei profesionale în anii care urmează.

Ce se cere la concursurile pentru joburi în IT

Ca să deveniți parte din lumea IT, trebuie să dobândiți o educație de calitate și să vă pregătiți bine pentru viitoarea profesie.

Pe lângă studiu asiduu, ca să începeți o carieră de succes în IT, trebuie să dobândiți și abilități de afaceri suplimentare, precum și să știți să vă aplicați cunoștințele în practică.

O dovadă foarte bună că dețineți astfel de abilități este și deținerea certificatelor internaționale recunoscute ale marilor companii și organizații internaționale de IT, precum Microsoft, Zend, Adobe, Oracle, Autodesk, CompTIA, Linux Professional Institute, Certiport, Python Institute, CIW, ICM, ISTQB, Unity etc. Combinând astfel de titluri și certificate, vă veți deosebi de concurență și veți fi cu un pas mai aproape de un job nou față de aceasta.

Dacă sunteți un începător, puteți păși în lumea IT în mai puțin de un an de zile

O veste bună pentru toți cei care nu s-au decis cu ce vor să se ocupe, dar și pentru cei care ar trebui să-și schimbe cariera, este că în prezent se ajunge relativ repede la cele mai căutate abilități. Conform experienței de până acum, ca să ajungeți la cunoștințele necesare pentru găsirea jobului perfect în domeniul IT, aveți nevoie de mai puțin de un an de zile, cu condiția să găsiți o școală de calitate.

În România, ca lider în educația viitorilor experți IT din regiunea noastră, este considerată LINK Academy. Un program structurat, care nu durează mai mult de un an de zile, profesori dedicați, care vă vor fi suport în timpul școlarizării, și lucrul la proiecte reale sunt garanția că veți găsi un job încă din timpul școlarizării sau foarte repede după finalizarea acesteia. Mai mult, șansele pentru succes sunt mai mari dacă le căutați în domenii precum programare, administrare, design și multimedia, design 3D și CAD, IT business sau dezvoltarea aplicațiilor mobile.

Pe lângă faptul că este un loc extraordinar pentru dobândirea cunoștințelor, LINK Academy vă pregătește în totalitate pentru obținerea primului job și construirea carierei prin numeroase beneficii și resurse. Astfel, cursanții ei, pe lângă o școlarizare completă pe un an de zile, pe care o pot urma în clasă sau online, beneficiază și de o perfecționare gratuită a limbii engleză și germană pentru muncă în străinătate, posibilitatea școlarizării gratuite pe viață, program pentru dezvoltarea abilităților soft-skills, precum și legătura cu peste 300 de companii regionale, care sunt în căutarea de noi experți IT prin intermediul Centrului pentru dezvoltarea carierei.

Înscrierile viitorilor experți IT în generația 2023 au început!

Dacă sunteți pregătiți să alocați doar un an de zile și să investiți în propriile cunoștințe, aveți deschisă ușa către un job în IT foarte bine plătit. Momentul este mai bun ca oricând!

Ca să aflați cum vă puteți iniția cel mai ușor propria carieră în IT, accesați acest link.

(Grăbiți-vă, deoarece această ofertă specială este valabilă doar pentru un număr limitat de cursanți.)

Articol susținut de LINK Academy