Elon Musk a acordat un interviu la BBC, admițând că a făcut multe erori în aceste luni, dar fiind convins că Twitter, care avea pierderi anuale uriașe, este aproape de rentabilitate după măsurile luate de el. Musk a mai spus că la preluarea Twitter erau aproape 8.000 de angajați, iar în prezent au rămas 1.500.

Logo TwitterFoto: Tayfun Coskun / AFP / Profimedia

Musk a descris experiența de a fi șef la Twitter ca fiind una „destul de dureroasă”. El a admis că a făcut multe greșeli și a spus că totul a fost precum un roller-coaster, pentru că nu era timp de plictiseală.

Șeful Twitter spune că site-ul funcționează „destul de bine”. Pentru că are mult de muncă, Musk doarme uneori în sediul companiei, „pe o canapea dintr-o bibliotecă unde nu merge nimeni”.

Elon Musk a cumpărat Twitter în primăvara lui 2022, pentru 44 miliarde dolari, și deciziile sale au creat haos în companie, mai ales că au fost dați afară peste 6.000 de oameni și multe departamente abia au mai putut funcționa. Musk a spus de mai multe ori că Twitter poate merge mai departe doar prin tăieri dure de personal.

Multe companii au decis să nu mai plătească pentru reclame pe Twitter, din cauza haosului de la companie. Musk spune că lucrurile s-au rezolvat, că a fost o chestiune ciclică și că majoritatea companiilor au revenit.

Surse: BBC, Reuters