Bitdefender a anunțat că își extinde parteneriatul cu Ferrari pentru a furniza soluția Bitdefender Advanced Threat Intelligence către operațiunile de securitate de la nivel global ale companiei. Pe 20 martie Ferrari confirma că a fost ținta unui atac cibernetic.

Logo FerrariFoto: Shutterstock

Aceasta este a doua etapă a parteneriatului dintre cele două companii, prima fiind anunțată în septembrie 2022.

Iată ce spune Bitdefender despre parteneriat

Ferrari S.p.A va integra Bitdefender Advanced Threat Intelligence în centrul său de operațiuni de Securitate (SOC) pentru a ajuta analiștii în securitate informatică de la compania italiană să valideze și să trieze mai rapid alertele, să îmbunătățească capabilitățile de threat hunting și de răspuns la incidente.

Producătorul auto italian va utiliza serviciile Bitdefender Operational Intelligence Feeds care oferă informații contextualizate privind amenințările cibernetice și indicatori de compromitere (IoC) din jurul amenințărilor persistente avansate (APT), phishing și fraudă, adrese IP periculoase, domenii, URL-uri și semnături folosite pentru a răspândi amenințări informatice, exploatarea vulnerabilităților, servere de comandă și control (C2) și multe altele.

Analiștii în securitate de la Ferrari vor avea acces și la un serviciu de interogare care oferă informații utile nu numai despre amenințările de securitate cibernetică, dar și informații contextualizate din jurul acestora, precum actorii amenințărilor, familiile de malware, profilurile victimelor (industrie, țară, platformă), încredere, severitate, scor de popularitate, vulnerabiliăți, exploatări și altele.