Primul lucru la care s-a gandit seful Microsoft cand a fost atacat cu oua de un student ungur suparat a fost sa-si pastreze costumul curat, a declarat Steve Ballmer la Praga, scrie Reuters.

Studentul protestatar a aruncat trei oua in seful celei mai mari companii software din lume, in timpul unui discurs pe care Ballmer l-a sustinut luni, la universitatea Corvinus din Budapesta.

Ballmer a declarat joi ca mai tarziu i s-a spus ca studentul era suparat din cauza unei licitatii organizate de guvernul maghiar, licitatie in care Microsoft nu avea nici un amestec.

"Am crezut ca era o gluma, poate vreo farsa din partea cuiva din universitate. Apoi am auzit un sunet Boom! si mi-am zis Ups!, am o problema!", a spus Ballmer in timpul vizitei sale in Praga, la trei zile dupa incidentul din Ungaria.

"M-am gandit imediat ca trebuie sa pastrez curat acest costum si de aceea m-am ascuns sub masa. Ouale nu se curata usor", a spus Ballmer.

Studentul furios a strigat catre Ballmer ca Microsoft fura de la poporul maghiar. El a strigat: "Sa ne dai banii inapoi imediat!".

Protestatarul a iesit din sala mormaind, lumea i-a facut loc cu amabilitate, iar pe tricoul sau se vedea scrijelit "Microsoft = corruption". Ballmer nu a parut socat de atac si a ras, spunand "A fost o intrerupere amicala, mi-a rupt sirul gandurilor".

Ballmer nu e primul sef al Microsoft care e atacat in public. Fondatorul Bill Gates a primit acum noua ani o placinta peste fata.