Microsoft nu cedeaza. Asa cum ne-a obisnuit inca de la lansarea lui Windows 95, pentru a duce la bun sfarsit ceva, e musai sa dai un restart. Metoda e valabila si acum desi, in cazul de fata, este vorba de achizitia, in totalitate sau partiala a Yahoo!, scrie Liviu Moldovan, pe blogul sau.

“Microsoft says willing to restart Yahoo talks”, anunta Reuters. Mai in gluma, mai in serios, ma gandesc ca Steve Ballmer si-o fi spus: “ne chinuim de atata timp sa cumparam Yahoo! si nu am reusit. Hai sa dam un restart si sa o luam de la capat”.

Luni, 7 iulie, oficialii Microsoft au declarat ca sunt dispusi sa reinceapa discutiile despre preluarea Yahoo!, in cazul in care actionarii Yahoo! vor alege un alt board la AGA din 1 August, in care Icahn sa aiba un rol important.

Istoria tentativelor si propunerilor de preluare a Yahoo! dureaza de ceva vreme. Lista “suisurilor si coborasurilor” succesului acesteia este lunga si se poate vedea, cu suficienta exactitate si din evolutia cotatiei Yahoo! cu incepere din 4 mai 2007, cand s-a pus pentru prima data ideea unui Microhoo si pana in prezent.

Comenteaza pe Mersul Trendurilor.