Asesoft Distribution, companie care activeaza pe piata locala de distributie IT, a anuntat ca cifra sa de afaceri a avansat cu 32% in primul semestru, fata de perioada similara a anului trecut cand desfasurase afaceri de circa 40 milioane dolari. Tinta pentru anul in curs ramane 135 milioane dolari.

“Cresterea vanzarilor in prima parte a acestui an vine ca urmare a extinderii gamelor de produse ale furnizorilor actuali, adaugarii unor parteneri puternici precum Dell, care acopera in oferta noastra segmente importante de produs, dar si a rezultatelor bune obtinute pe marca proprie, Horizon”, a declarat Razvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.

“Rata de crestere a pietei de distributie IT in segmentul in care noi activam este conform estimarilor noastre la nivelul de 10%, sub previziunile de la inceputul lui 2008 si comparativ cu anii precedenti", spune Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

“Dupa primele sase luni ne mentinem estimarile facute la inceputul anului in vederea atingerii unui volum de 135 milioane dolari, ceea ce presupune o crestere de 30% fata de 2007. Ca pondere a primului semestru in totalul business-ului, vedem o crestere de la an la an, insa pentru ultima parte a anului ne mentinem in continuare mai mult de 60% ca pondere”, a mai spus Stanciu.

Afacerile Asesoft Distribution au crescut anul trecut cu 44% fata de 2006 si au ajuns la 104 milioane dolari.