Victoria prezidentiala a lui Barack Obama a generat mai multe click-uri decat oricare alt subiect pe motorul de cautare yahoo.com in acest an, insa cel mai cautat termen a fost "Britney Spears", a anuntat luni compania Yahoo!, citata de Reuters. Pe de alta parte, inspectiile fiscale ale Serviciului pentru Venituri Interne din America (IRS) domina topul cautarilor economice pe motorul de cautare al Yahoo! in 2008.

In top 10 al cautarilor in 2008, "Britney Spears", cel mai cautat termen in sapte din ultimii opt ani, a fost urmat de World Wrestling Entertainment si de Barack Obama, a anuntat Yahoo!. In topul celor mai cautati termeni pe yahoo.com in 2008 urmeaza: actrita de televiziune Miley Cyrus, jocul online RuneScape, actrita Jessica Alba, seria de desene animate japoneze Naruto, actritele Lindsay Lohan si Angelina Jolie si show-ul TV American Idol.

AIG, pe locul opt in top 10 cautari economice pe Yahoo! in 2008

Datele Yahoo!arata ca Inspectiile fiscale ale Serviciului pentru Venituri Interne din America (IRS) domina topul 10 al celor mai cautati termeni economici in 2008, preturile la petrol si aur fiind urmatorii termeni din clasament. Cautarile dupa AIG, companie care a fost salvata anul acesta de la faliment, se plaseaza pe locul opt in acest top.