Steve Jobs - seful Apple - a fost vazut luni de un reporter Reuters iesind din sediul companiei din Cupertino, semn ca si-a reluat atributiile, dupa cinci luni de absenta in care s-au facut nenumarate speculatii legate de starea sa de sanatate. Jobs trebuia oficial sa revina la lucru pe 30 iunie, dupa ce probleme de sanatate grave l-au tinut departe de munca.

Reuters noteaza ca un reporter l-a vazut pe Jobs iesind din sediul Apple, discutand cu o persoana si urcand apoi intr-o masina neagra. Jobs e in concediu medical din ianuarie, dar The Wall Street Journal scria recent ca sefului Apple i s-a facut un transplant de ficat acum doua luni, iar sanatatea sa este buna.

In plus, luni Jobs a fost citat si intr-un comunicat Apple, cel legat de vanzarea a peste un milion de telefoane iPhone 3G S, semn ca vizionarul sef a revenit in lumina reflectoarelor.

Jobs anuntase pe 15 ianuarie ca isi ia concediu medical pana la finalul lui iunie, din cauza unor probleme de sanatate mai grave decat se credea initial.

Jobs, in varsta de 53 de ani, este omul care a dus Apple de la o situatie disperata, la una privilegiata, datorita unor produse precum iPod si iPhone. S-au facut multe speculatii despre starea sa de sanatate si s-a zvonit chiar ca se va retrage de la Apple, scenariu privit de multi ca fiind catastrofal.

Zvonurile au fost incurajate si de extrem de putinele informatii pe care compania le-a dat despre starea lui Jobs.