Apple a trimis invitatii pentru un eveniment media important pe 9 septembrie, iar presa internationala a inceput sa speculeze in legatura cu noutatile ce ar putea fi prezentate de Steve Jobs. Se pare ca tablet PC-ul despre care s-a tot scris in ultima luna nu va aparea decat in 2010, insa evenimentul de saptamana viitoare ar putea aduce noutati in gama iPod si poate aduce optiuni noi la iTunes, scrie PC World.

O posibilitate ar fi lansarea unui iPod Touch cu camera video. iPhone 3GS poate filma, iar o optiune asemanatoare adaugata la iPod Touch ar putea creste vanzarile din perioada sarbatorilor de iarna. In plus, pentru a revitaliza iPod Nano exista posibilitatea sa fie prezentata o versiune cu camera foto, pentru a face device-ul din nou atractiv.

Un alt zvon e legat de modernizarea programului iTunes. Ramane de vazut daca modificarile vor fi minore sau majore, insa au aparut informatii ce arata ca e posibil ca programul sa capete optiuni de social networking, astfel incat utilizatorii sa poata interactiona mai usor.

Ca orice eveniment Apple si cel de saptamana viitoare va starni un interes urias, mai ales ca Steve Jobs va tine un discurs la doua luni dupa revenire. Ramane de vazut daca noutatile vor fi pe masura asteptarilor.