Apple a anuntat ca reduce cu circa 20% pretul la majoritatea modelelor de iPod, inaintea unui eveniment media important care se va tine in cursul zilei de miercuri. Despre eveniment s-a vorbit masiv in ultimele zile, dar e extrem de putin probabil sa vedem tablet PC-ul la care Apple lucreaza, scrie PC World.

Modelul de top iPod Touch s-a ieftinit de la 229 dolari, la 189 dolari in varianta cu 8 GB, de la 299 dolari, la 249 dolari in versiunea cu 16 GB si de la 399 dolari, la 279 dolari la versiunea cu capacitate maxima de stocare, 32 GB.

Preturile vor scadea si la iPod Nano, de la 199 dolari, la 149 in varianta de 16 GB si de la 149 dolari, la 129 dolari pentru cel mic, de 8 GB. La cel mai ieftin iPos, Shuffle, pretul va ramane neschimbat, 79 dolari.

E de asteptat ca Apple sa prezinte la evenimentul de miercuri o noua versiune de iPod Touch, una care sa poata sa si filmeze, iar reducerile de pret sunt un semn ca noile iPod vor ajunge pe piata peste ceva vreme, iar pana atunci compania vrea sa scape rapid de stocuri si de aceea a redus preturile.