Electronic Arts Inc. a anuntat ca jocul video FIFA 10 de la EA Sports este disponibil incepand de vineri in magazinele din Europa pentru Playstation3, Xbox 360, Wii, PC, PlayStation2, PSP (PlayStationPortable) si telefoane mobile. Versiunea pentru PC costa 139 lei, iar cea pentru console, 199 lei.

Printre noutatile cu care vine jocul se numara un sistem de dribling 360° si o noua tehnologie a driblingului care confera jucatorilor un control mai precis al mingii si o capacitate de reactie imbunatatita. FIFA 10 cuprinde un Manager Mode revizuit cu mai mult de 50 de elemente schimbate,

FIFA 10 va fi disponibil pentru Nintendo DS in Europa din 16 octombrie. A fost dezvoltat sub brandul EA Sports de catre divizia canadiana, este localizat in 18 limbi si vandut in 37 de tari

Jocul cuprinde echipe din 24 de ligi nationale plus 41 de echipe nationale, inclusiv Romania.

In tara jocul este adus de Best Distribution care si-a propus sa vanda 10.000 de unitati pana la finele anului. FIFA 10 pentru PC costa 139 lei, iar pentru Xbox, PS3 si Wii, 199 lei.

Printre alte jocuri de sport ale EA Sports se numara Madden NFL football, FIFA Soccer, NHL hockey, NBA LIVE basketball, NCAA Football si Tiger Woods PGA TOUR.