Vad ca cei de la Autoritatea pentru Protectia Datelor din Romania au din ce in ce mai multa treaba cu Internet-ul. Max comenta de mai mult pe blog referitor la Arhiva Electronica de Garantii Reale Imobiliare, care contine date personale, inclusiv CNP, numele angajatorului sau a conturilor bancare, scrie Bogdan Manolea pe blogul sau.

Un raspuns recent primit de la Autoritate si publicat de Max pe site-ul sau e-crime.ro releva ca exista o recomandare din 2008 catre MJ pe aceasta problema si ca va fi facuta o investigatie in acest sens (tocmai pentru ca se pare ca recomandarea nu a fost urmata). Continui sa cred ca toate recomandarile Autoritatii ar trebui facute publice pe site-ul lor (s-ar scapa de multe probleme astfel).

- Un al blogger - aghiuta - s-a plictisit de spam-ul de la rol.ro, asa ca le-a facut o sesizare la Autoritate, care l-au anuntat ca inainte de plingerea catre ei, trebuie sa ceara direct acelasi lucru operatorului de date personale (adica site-ului). Totusi, au demarat un control, tocmai pentru ca se pare ca sunt mai multe plingeri in acelasi sens.

Citeste continuarea si comenteaza pe blogul lui Bogdan Manolea.