Calculele Commonwealth Bank arata ca daca in SUA iPad in versiunea cu 16 GB stocare, fara 3G costa 499 dolari, in Marea Britanie pretul ajunge la echivalentul a 620 dolari, in Canada la 520 dolari, in Japonia 536 dolari, iar in Australia 533 dolari. La polul opus, cea mai scumpa versiune, cu 64 GB, WiFi si 3G costa 829 dolari in SUA, 1.010 dolari in Marea Britanie si 980 dolari in Franta, Germania si Italia.

Tablet PC-ul, noteaza CommSec, este identic in toate pietele, deci in mod teoretic singurele diferente de pret ar trebui sa fie date de taxele locale si cele de transport. Insa recentele probleme financiare ale tarilor europene au afectat moneda euro si alte monede importante, astfel ca diferentele depind de multi factori.

Apple a lansat vineri iPad in noua piete: Australia, Canada, Franta, Germania, Italia, Japonia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

In iulie iPad va mai patrunde oficial in alte noua tari: Austria, Belgia, Hong Kong, Irlanda, Luxemburg, Mexic, Olanda, Noua Zeelanda si Singapore.