Noua generatie a jocului de strategie in timp real StarCraft - Wings of Liberty - ajunge in magazine marti si vine cu o interfata imbunatatita a portalului multiplayer battle.net, grafica mai buna si arme noi. In Romania jocul costa 229 lei in versiunea standard pentru PC si 429 lei in cazul editiei de colectie, a anuntat distribuitorul Best Distribution.

Scena de lupta din noul StarcraftFoto: Blizzard

Noul StarCraft vine la 12 ani dupa lansarea primei editii Brood War care s-a vandut in peste 10 milioane de exemplare, dintre care jumatate in Coreea de Sud unde jocul este foarte popular.

Jocul e lansat cu jumatate de an mai tarziu decat se anuntase initial, compania spunand ca i-a luat mai mult timp sa actualizeze portalul de online gaming battle.net. E vorba de lucruri precum optiuni avansate de comunicare si alte imbunatatiri pentru care a fost nevoie de mai mult timp.

Jucatorii pot alege una dintre cele trei rase: Terran, Protoss si Zerg. Editia de colectie care costa dublu fata de cea standard contine, printre altele, o carte de 176 de pagini despre joc, un DVD cu interviuri si filmulete de prezentare si un stick USB de 2 GB copie a tăbliţei de identificare în armată a eroului "terran" Jim Raynor, ce vine cu jocul original Starcraft şi expansion-ul Brood War.

Jocul este printre cele mai asteptate ale anului si va fi lansat la miezul noptii in cateva din orasele mari ale lumii. In tara va fi disponibil in cursul diminetii.