​Hewlett - Packard a deschis la Bucuresti primul magazin din tara in care se vand exclusiv produsele companiei care spune ca e si primul magazin propriu din Europa. Estimarile indica vanzari anuale de peste 800.000 dolari, iar daca acest concept de magazin va "prinde" la public vor mai fi deschise si altele in tara, spun cei de la HP. Americanii vor mai deschide astfel de magazine in tari precum Croatia, Serbia si Spania.

Magazinul HP are 100 mpFoto: Hotnews

Magazinul deschis la Bucuresti se afla in Mall Plaza si este dezvoltat in colaborare cu Altex care a pus la dispozitie spatiul dar si personalul. HP a investit peste 100.000 euro in magazinul de 100 mp, iar estimarile companiei indica vanzari anuale intre 800.000 si un milion de dolari.

HP are in plan deschiderea altor magazine proprii in tara, insa va merge mai departe doar daca vanzarile celui deschis vineri vor fi bune. HP are pe plan mondial circa 160 de magazine proprii, cele mai multe in America Latina, insa va deschide si in Europa, in tari precum Serbia, Croatia, Cehia si Spania.