Aplicatia Trip Journal dezvoltata la Cluj de compania iQuest a primit premiul "All around best app ever la conferinta mondiala a dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone desfasurata saptamana trecuta la Austin, Texas. Aplicatia folosita de 60.000 de persoane faciliteaza impartasirea de informatii despre locurile pe care utilizatorii le viziteaza. Pe site-ul conferintei 360iDev nu a fost publicata lista castigatorilor, insa premiile au fost comunicate intr-un post pe Twitter.

Evenimentul s-a tinut saptamana trecuta in Austin Texas unde fanii iPhone au putut vota online cea mai buna aplicatie dezvoltata vreodata pentru acest tip de smartphone.

Aplicatia dezvoltata la Cluj este folosita in prezent de peste 60.000 de posesori de iPhone, cei mai multi fiind din SUA, Marea Britanie si Germania.

La categoria "Best Looking Game" a fost desemnata castigatoare aplicatia Chuck Gnome, la categoria "Best Looking App" a castigat Boost, iar la "Best Solo Effort" locul intai a fost ocupat de Zombie Highway.

Mai multe puteti citi in comunicatul de presa