Seful Apple, Steve Jobs, si-a anuntat angajatii ca va intra din nou in concediu medical pentru a-si rezolva problemele de sanatate, insa spune ca se va implica in luarea deciziilor foarte importante pentru companie, scrie Reuters, citand un e-mail pe care Jobs l-a trimis angajatilor. Jobs a avut probleme grave de sanatate, lipsind in trecut atat din cauza unui cancer pancreatic dar si pentru a-si face un transplant de ficat. Ca si in 2009, Tim Cook ii va tine locul.

Steve JobsFoto: Reuters

Iata cum suna mesajul lui Jobs:

"La cererea mea, board-ul director mi-a acordat un concediu medical pentru a ma concentra pe problemele de sanatate. Voi continua sa fiu CEO al companiei si raman implicat in luarea deciziilor de importanta strategica la Apple. I-am cerut lui Tim Cook sa-mi preia indatoririle de zi cu zi la Apple si sunt convins ca el si restul echipei de conducere vor face o treaba excelenta punand in aplicare planurile pe care le avem pentru 2011. Iubesc Apple foarte mult si sper sa revin cat de curand am sa pot. Pana atunci, eu si familia mea am aprecia daca ne veti respecta intimitatea".

Jobs a fost tratat de o forma rara de cancer pancreatic in anul 2004 si a reusit sa-si revina, iar in 2009 seful Apple a lipsit aproape sase luni pentru a-si face un transplant de ficat. In 2008 a parut extrem de slabit in cateva din aparitiile publice, dand apa la moara celor care sustineau ca starea lui de sanatate e mai rea decat ar vrea el sa arate.