Apple iPad 2 este in magazine abia de cateva zile, iar de aceasta perioada profita cei care vor sa faca un ban vanzand tableta catre cei care vor sa o aiba cu orice pret. Pe eBay, cel mai scump iPad 2 e oferit la pretul astronomic de 13.500 de dolari, in Marea Britanie ajunge la aproximativ 4.000 de dolari, iar in Hong Kong, la circa 2.000 de dolari. Si pe magazinele online romanesti poate fi comandat noul iPad, la preturi ce pornesc de la circa 2.500 lei.

Apple iPad 2Foto: Reuters

Noua generatie iPad s-a lansat vineri, iar primele stocuri par sa se fi terminat, noteaza presa internationala. Desi unii au fost dezamagiti ca noul iPad nu are chiar atat de multe noutati in comparatie cu prima generatie, vanzarile au fost bune si multi profita de dorinta celor care vor cu orice pret sa aiba noul iPad inca din primele zile.

Astfel, multi au cumparat iPad 2 cu gandul de a-l revinde la supra-pret, iar pe eBay cel mai scump iPad este oferit la suma exagerata de 13.500 dolari. Pe eBay UK iPad ajunge sa coste echivalentul a 4.000 de dolari, iar pe piata neagra din Hong Kong este cam 2.000 de dolari.

Pe de alta parte, sunt destule oferte la sub 1.000 de dolari, dar la majoritatea e pus un "adaos" de cateva zeci de procente care duce spre exemplu pretul celui mai ieftin iPad de la 500, la 700 de dolari, noteaza PC World. Cu timpul preturile vor mai scadea.

Tableta poate fi comandata si de la unele magazine online romanesti, cea mai ieftina versiune, cea de 16 GB, avand un pret de la circa 2.500 lei, iar cea mai scumpa trece de 4.000 de lei.

Apple iPad 2 are ecran de 8,8 inch, dispune de procesor dual - core, este cu 33% mai subtire decat prima generatie si autonomia bateriei este de zece ore.