eMag a inceput sa vanda carti, iar anul acesta va intra si pe segmentul e-books
eMag incepe sa vanda carti prin intermediul platformei Marketplace in parteneriat cu compania Libris. eMag spune ca in primele doua saptamani de la momentul lansarii, toate cartile au un discount promotional de 20% din pretul recomandat de vanzare.
Compania va incepe anul acesta si vanzarea de carti electronice (e-books) "Piata e-reader-elor este sustinuta in prezent de cei care citesc in limba engleza si in scop profesional, dar atat interesul cititorilor romani cat si cel al editurilor ne incurajeaza sa estimam o crestere rapida a acestei categorii de produse in Romania. In acest sens, exista un numar foarte mare de cititori romani care sunt interesati de eBook readere, dar care au amanat decizia achizitiei in asteptarea titlurilor romanesti, pe care le asteptam in numar mare in 2011. Astfel, odata cu oferta de carti elecronice romanesti, anul acesta ne asteptam la o crestere mare a pietei de eBook readere. Ne implicam activ in dezvoltarea pietei de carti electronice din Romania si vom promova in cursul acestui an si aceasta categorie noua de produse.", spune vicepresedintele eMag, Radu Apostolescu.
eMag are in oferta cinci modele de eBook reader cu preturi cuprinse intre 500 si 950 de lei: eReader Serioux, iRiver Story si iRiver Cover Story, Kindle Wi-Fi si Kindle 3G.
eMag face parte, alaturi de Asesoft Distribution si Flanco, din grupul de firme controlat de omul de afaceri Iulian Stanciu. Compania are sapte showroom-uri in tara si estimeaza afaceri de 150 milioane euro anul acesta.

Katalin Karikó, biochimista care a dezvoltat tehnologia mRNA, despre durata de eficacitate a vaccinului BioNTech - Pfizer, pentru HotNews.ro: „Dacă cei vaccinați nu se infectează, nu vom avea nevoie de o altă doză”
INTERVIU Paun Rohovei, însărcinatul cu afaceri al Ucrainei: Rusia a pregătit infrastructura militară din Crimeea pentru desfășurarea armelor nucleare / Obiectivul Moscovei - transformarea Crimeii într-un „portavion de nescufundat”
„Recensământul bugetarilor”. Liviu Mălureanu, președinte ANFP: Prin proiectul bugetar vrem să mapăm toți bugetarii, câți sunt, ce salariu au și ce fac / Concursuri naționale pentru posturile din administrație INTERVIU
Când marketingul ne păcălește să cădem în capcana consumului irațional/ Sunt diamantele valoroase sau nu?
deci nu beneficiezi de aceleasi servicii ca la produsele vandute de ei direct..
oricum m-am uitat la preturi si cartile sunt cu 10-20% mai scumpe decat alte librarii online....
Serviciile sunt la aceeasi calitate ca si cele oferite de eMAG, tocmai pentru ca este un parteneriat pe care noi il semnam cu brandul nostru. Nu am permite sa se intample altfel, e lesne de inteles.
Preturile la momentul acesta sunt cu 20% mai mici decat pretul de librarie - online si offline - la toate cele 20.000 de carti. Daca ne poti arata o oferta mai buna la aceeasi diversitate, ti-as fi recunoscator.
Mi-ar fi facut placere sa ne cunoastem dar probabil ca doar in anonimat poti sa-ti expui parerea.
Ai omis sa spui ca tu esti fondatorul librarie.net :), cred ca are ceva relevanta in discutie.
Preturile preferam sa le privim ca un pret pe pachetul produs plus serviciile asociate. Razboiul preturilor dus la extrem si vanzarea fara profit duc la lipsa de investii si servicii proaste. Preturile mai mici (reale) se obtin doar cu investitii in automatizari si optimizarea costurilor operationale. Din pacate asta nu vor sa inteleaga multi si continua sa nu investeasca in sisteme performante de gestiune a afacerii.
Cartea tehnica (IT) dar si revistele IT lipsesc !
Nu reusesc sa inteleg de ce nu ajungem in secolul XX daca tot avem marea majoritate ipad-uri sau alte reader-ere egal firma producatoare.
Numai bine
Decebal
Ne dorim foarte mult sa vindem ebookuri dar pentru asta e nevoie ca editurile sa le produca. Vom face eforturi sa ii convingem sa se intample cat mai repede.
O schimbare de look atat ca Ui cat si ca Ux reusita.