Facebook a ajuns la unul dintre cele mai importante momente din istoria sa, dupa acordul incheiat miercuri cu Skype pentru chat video, iar reteaua are 750 de milioane de utilizatori pe plan mondial, dintre care o cincime in SUA. Indonezia este pe locul secund, cu aproape 40 de milioane de utilizatori, iar Marea Britanie, India si Turcia au aproape 30 de milioane fiecare.

In SUA, numarul de useri ai retelei a urcat cu 25 de milioane intr-un an, ajungand la 151 milioane, in timp ce in Indonezia sunt 38,8 milioane, iar in Marea Britanie, India si Turcia sunt peste 29 de milioane. In Mexic si Filipine s-a trecut de 25 de milioane, iar Franta si Brazilia au depasit 20 de milioane fiecare. Italia si Germania au trecut de 19 milioane de utilizatori fiecare, Spania a depasit nivelul de 14 milioane, iar Polonia a trecut de sase milioane.

In Romania sunt peste 3,6 milioane de utilizatori ai celei mai populare retele sociale.

In ultimele 12 luni numarul de utilizatori in India aproape ca s-a triplat, in Brazilia a ajuns de cinci ori mai mare, iar in Mexic a fost o dublare. Totusi, datele publicate de un blog media din SUA mai arata ca in unele tari cresterea a fost extrem de mica: Canada (7%), Australia (15%) si Suedia (15%).