Apple ar putea lansa pe piata televizoare sub propriul brand, la sfarsit de 2012 sau inceput de 2013, spun analisti citati de site-uri precum PC World sau PC Magazine. Zvonurile revin dupa cateva luni, insa Apple nu a confirmat absolut nimic. Televizoarele sub brandul Apple ar putea atrage multi cumparatori, insa presa noteaza ca nu se stie daca gigantul din Cupertino va putea sa faca profit serios in acest segment.

La doar cateva zile dupa demisia lui Steve Jobs reapar aceste zvonuri menite sa reasigure piata ca Apple are un plan de produse bine-definit si ca va continua sa aduca noi categorii de produse. Analisti din piata spun ca Apple ar putea scoate televizoare sub brandul propriu, la sfarsit de 2012 sau inceput de 2013.

PC World scrie ca daca astfel de televizoare vor fi lansate, nu vor fi unele obisnuite: vor avea sistem de operare si vor putea fi utilizate pentru a accesa internetul pentru jocuri, pentru instalarea de aplicatii si pentru retelele de socializare.

Publicatia mai noteaza ca ar fi fezabile televizoare cu ecrane de 15 - 19 inch, insa adauga ca lansarea ar crea o serie de probleme fiindca televizoarele ce vor fi vandute sun sigla Apple nu vor fi produse de companie, ci de diverse alte companii care acum furnizeaza display-uri sau alte componente cheie pentru produsele Apple.

Acele companii s-ar trezi ca televizoarele Apple ar concura cu propriile produse, iar asta nu va fi pe placul multora. Zvonurl privind lansarea unor televizoare Apple a fost confirmat la inceputul verii si de un oficial al companiei care insa a dorit sa ramana anonim.