Partida Romania-Franta, prima de pe National Arena, a fost urmarita la TVR 1 de aproape 4 milioane de telespectatori in medie la nivel national, dintre care peste 2 milioane din mediul urban. Iar Intact Media Group si Prima TV au emis, miercuri, declaratii de presa prin care dezmint si califica drept total nefondate zvonurile vehiculate de Curentul, cum ca Dan Voiculescu ar urma sa cumpere posturile detinute de ProSiebenSat.1 in Romania.

  • Meciul Romania-Franta, ce a concis cu inaugurarea oficiala a National Arena, a fost urmarit la TVR  1 de aproape 4 milioane de telespectatori la nivel national, potrivit datelor de audienta GfK, prelucrate de televiziunea publica. La nivel national, 3.902.000 de romani au urmarit, in medie, aceasta partida, iar la nivel urban - 2.355.000 de romani. Minutul de maxima audienta s-a inregistrat spre finalul primei reprize: la 22.15, 4,54 milioane de telespectatori urmareau, la nivel national, meciul cu Franta, dintre care 2,78 milioane erau telespectatori din mediul urban.
  • Intact Media Group si Prima TV au emis, miercuri, declaratii de presa prin care dezmint un zvon vehiculat de ziarul Curentul, potrivit caruia Dan Voiculescu ar urma sa cumpere Prima TV, Kiss TV si posturile de radio controlate de grupul german ProSiebenSat.1 in Romania. Potrivit declaratiei remise de reprezentantii Prima TV, "zvonul conform caruia operatiunile ProSiebenSat 1 in Romania ar putea fi preluate de trustul Intact este total nefondat. Nu numai ca Prima TV si statiile radio Kiss FM, Magic FM si Rock FM nu au fost preluate, dar nici nu suntem in discutii cu Trustul Intact sau cu vreun alt potential cumparator." La randul sau, un comunicat Intact arata ca acest grup "isi urmeaza obiectivul de a fi lider al pietei media din Romania, in principal prin dezvoltare organica. Precizam ca zvonurile cu privire la preluarea iminenta a trustului german ProSiebenSat1 nu sunt reale."