Sorin Alexandrescu, numit in octombrie 2009 director executiv al Antena 1, iar din decembrie 2010 director general al Antena Group, pleaca de la conducerea Antenelor, anunta trustul Intact intr-un comunicat de presa. Acesta precizeaza ca in perioada urmatoare Antena Group va fi coordonata financiar de directorul financiar Aura Zaharia, iar la nivel de continut - de managerii fiecarei statii TV.

Intact Media Group explica plecarea lui Sorin Alexandrescu prin "finalizarea proiectului si a contractului agreat" cu acesta. Cum descrie Intact proiectul:

  • "In perioada de timp petrecuta la Intact, Sorin Alexandrescu a coordonat si implementat  integrarea operationala a celor patru statii TV ale grupului, precum si crearea unui nou sistem de management dedicat noii entitati.  Acest proiect a inclus si relocarea operatiunilor tv din grup in noua cladire Intact Media Center."
  • "Tot acest proces a fost initiat odata cu reorganizarea, rebranding-ul si reconfigurarea grilei de programe A1, schimbari care au generat platforma consolidarii celorlalte statii TV in noua entitate, cat si o dinamica a audientelor situate la cel mai inalt nivel din ultimii 4 ani."
  • "Incepand cu decembrie 2010, odata cu implementarea ultimei faze a proiectului, a preluat conducerea Antena Group, entitate care a reunit toate operatiunile companiilor Antena 1, Antena 2, Euforia si GSP."

Comunicatul o citeaza pe Camelia Voiculescu, potrivit careia:

  • "Sorin Alexandrescu a reusit sa dea o alta dimensiune business-ului tv din grup, implementand o structura proaspata si functionala in  zona operationala, in timp record. Implicarea, profesionalismul si seriozitatea sunt atributele sale definitorii pe care le-am apreciat la justa lor valoare. Ii multumesc pentru felul in care a inteles sa duca la capat acest proiect important".