"Nu sunt niciodata multumiti. Niciodata nu vor atinge Nirvana interioara", spune Ram Charan despre boala tuturor liderilor de succes.

Ram CharanFoto: Finmedia

Inteleptul fara egal, cum il numeste revista Fortune, cel care se afla in spatele cortinei marilor afaceri, vine pe 26 octombrie la Bucuresti. Dupa trei decenii de consultanta acordata tuturor celor care ii cereau sfaturile, Ram Charan, acest guru al managementului, vine sa le transmita liderilor din Romania strategii privind planificarea talentelor sau a angajarilor-cheie, ca si exemple care sa ii ajute sa depaseasca momentele de criza, ca sa fie siguri ca afacerea lor va iesi mai bine dimensionata, mai puternica si intr-o pozitie mai buna fata de concurenta.

"Nu va puteti permite sa va temeti de viitor. In schimb, trebuie sa anticipati evenimentele si sa actionati rapid", spune Ram Charan.

Nu sunt vremuri in care sa stai si sa reflectezi. Sunt vremuri in care sa actionezi, sa decizi si sa iti energizezi oamenii - si inca urgent.

Puteti fi liderul care infrunta primul dura realitate a unei lumi in criza, care isi da seama ce este de facut si se asigura ca se si face, care gaseste oportunitati in mijlocul acestui haos si al carui sentiment de incredere este contagios.

Acesta este momentul tau. Poti sa o faci?

Intalniti-l pe Ram Charan si aflati de la el, in direct, ce inseamna cu adevarat "Leadership in secolul 21"!

Nu stim exact cand ne schimbam si nu ne putem imagina forma si anvergura lumii care se va naste. De ceea ce putem fi siguri insa este ca traim vremuri de mari schimbari, iar schimbarile inseamna atat amenintari, cat si oportunitati.

"Nu ma pot gandi la o persoana mai potrivita pentru a va oferi sfaturi cu ajutorul carora sa faceti fata incertitudinii si decelerarii economice, alta decat Ram Charan", declara ex-presedinte Honeywell International Inc, Larry Bossidy.